Beşiktaş'a Mikayil Faye'de rakip çıktı! Anlaşma...

18.08.2024 - 11:32 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 11:36

Trendyol Süper Lig devi Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Barcelona'nın genç oyuncusu Mikayil Faye için Rennes'in devreye girdiği iddia edildi. Detaylar...

Beşiktaş'a Mikayil Faye'de rakip çıktı! Anlaşma...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig devi Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Mikayil Faye için Fransız ekibi Rennes'in devreye girdiği ve anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi. Detaylar...

Mikayil Faye için Rennes devrede

Sabah'ın derlediği Fransa basınında yer alan habere göre; Beşiktaş'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Mikayil Faye, Rennes'e çok yakın.

Rennes kapıyor

Milan da 20 yaşındaki savunmacı için teklif yapmış fakat istediği sonuca ulaşamamıştı. Sonrasında stopere Pavlovic ve Simic takviyelerini yapan İtalyan ekibinin yarıştan çekilmesiyle birlikte tek rakibi Rennes olan Kara Kartal, Mikayil Faye'yi Fransa temsilcisine kaptırmak üzere.

10 milyon ödenecek

İspanyol basınındaki haberlere göre; Beşiktaş genç yıldız için 10 milyon euro teklif etti. La Liga devi 15 milyon euroda ısrar edince görüşmler yavaşladı. Araya giren Fransız kulübü Rennes, 10 milyon euro bonservisin yanı sıra 5 milyon euro bonus önerince transferde öne geçti.

İddialara göre; taraflar bu rakamda el sıkıştı ve ek olarak Barcelona, anlaşmaya 30 milyon euroluk geri alma maddesi koydu. Sol ayaklı oyuncunun kontratı 2027'de sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler