Beşiktaş'a transferde Juventus'un 23 yaşındaki golcüsü Giacomo Vrioni yazıldı

31.05.2022 - 09:08 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 09:13

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen siyah beyazlılar, golcü arayışında. Listesinde birçok isim yer alan Beşiktaş'la ilgili İtalya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi.

Beşiktaş'a transferde Juventus'un 23 yaşındaki golcüsü Giacomo Vrioni yazıldı

Beşiktaş'ta Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışları devam ediyor. Siyah beyazlılar, teknik direktör Valerien Ismael'in sistemine uyacak bir golcüyü kadrosuna katma peşinde.

Buksa olmadı, Sörloth ve Caicedo temasları sürüyor

Kartal, santrfor listesinde bulunan Adam Buksa transferinde olumlu bir neticeye varamamıştı. Polonyalı golcü, Fransa'nın Lens takımına imza attı. Siyah beyazlılar, Jordy Caicedo ve Alexander Sörloth içinse temaslarını sürdürüyor.

Giacomo Vrioni iddiası

Bu isimlerin yanı sıra sürpriz bir futbolcu gündeme geldi. İtalyan basınında yer alan habere göre, Beşiktaş, Juventus forması giyen Giacomo Vrioni'yle ilgileniyor. Arnavut yıldıza, Anderlecht ve Getafe'nin de ilgisi olduğu haberde yer aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş teklifini yaptı... Fenerbahçe'den sonra Fransız rakip çıktı
Habere Git

30 maçta 21 gol, 4 asist

Giacomo Vrioni, bu sezon Avusturya'nın Tirol takımında kiralık olarak forma giydi. 23 yaşındaki oyuncu, 30 karşılaşmada görev aldı ve 21 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu ayrıca 5 de asist yaptı.

Piyasa değeri 2,5 milyon Euro

Bonservisi İtalyan devi Juventus'ta olan futbolcunun sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. 1.88 boyundaki santrforun güncel piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.


Giacomo Vrioni kariyerinde, Sampdoria, Cittadella, Venezia, Matelica Juniores ve US Pistoiese 1921 gibi takımlarda da ter döktü.

Senin için hazırladığımız haberler