Beşiktaş'a Varela cevabı: 'Aceleci değiliz'

02.07.2018 - 12:23 | Son Güncellenme: 02.07.2018 - 12:23

Tecrübeli sağ bek için maliyet raporu isteyen Beşiktaş, Uruguay kulübünden, “Değerini belirlemek için aceleci değiliz. Dünya Kupası sonrasında konuşalım” cevabını aldı. Yönetim, bu gelişme sonrasında beklemeye geçti.

Yeni sezon öncesinde sağ bek hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, son olarak gündemine kulübe menacerler aracılığıyla önerilen Guillermo Varela’yı almıştı. 25 yaşındaki futbolcunun temsilcisine olumlu yanıt verip görüşmelere başlayan Beşiktaş Yönetimi, deneyimli isim ve kulübü Penarol’den de maliyet raporu istemişti. Uruguay Milli Takımı’nın önceki akşam Portekiz’i 2-1 yenip turnuvada çeyrek finale kalmasının ardından Penarol’ün, Siyah- Beyazlılar’a, menaceri aracılığıyla, “Varela bizim için değerli bir futbolcu. Onu iyi bir teklif alırsak satabiliriz. Ancak değerini belirlemek için aceleci değiliz. Dünya Kupası sonrasında konuşalım” mesajını ilettiği kaydedildi.

Kupada 2 maçta görev yaptı

Uruguay Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası’nda 2 karşılaşmada görev yapan Varela, sonrasında sağ bekteki yerini Martin Caceres’e kaptırmıştı. Deneyimli oyuncunun, Dünya Kupası Çeyrek Final turunda Uruguay’ın Fransa’yla oynayacağı karşılaşmada formasına geri dönmesi bekleniyor.

VARELA KİMDİR?

Doğum Tarihi: 24.03.1993
Doğum Yeri: Montevideo
Ülkesi: Uruguay
Yaşı: 25
Boyu: 1,73
Kilo: 70
Mevkii: Sağ bek
Kulübü: Penarol
Oynadığı takımlar: Manchester United, Real Madrid II (k), Eintracht Frankfurt (k)

(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler