Beşiktaş'ın Adana Demirspor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!

İsa Kethüda
20.05.2023 - 15:36 | Son Güncellenme: 20.05.2023 - 16:00

Süper Lig'in 35. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ın Adana Demirspor maçı kamp kadrosu belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Adana Demirspor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ın Adana Demirspor maçı kamp kadrosu açıklandı.

İşte kamp kadrosunda yer alan oyuncular:

"Mert, Ersin, Emre, Rosier, Onur, Colley, Salih, Cenk, Aboubakar, Redmond, Kerem Atakan, Hadziahmetovic, Necip, Welinton, Masuaku, Saiss, Semih, Muleka, Maxim, Demir Ege, Umut, Gedson ve Tayfur"

Beşiktaş'ta 5 oyuncu yok

Siyah-beyazlı takımda Dele Alli, Rachid Ghezzal, Tayyip Talha Sanuç, Kevin N'Koudou ve Atiba Hutchinson maç kadrosunda yer almadı.

İlgini Çekebilir
Cimbom rövanşı alamadı... Fenerbahçe finalde!
Habere Git

Hakem Mustafa Kürşad Filiz

Yeni Adana Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 19.00'da başlayacak. Maçı hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek.

Beşiktaş haftaya averajla üçüncü sırada girdi

Ligin geride kalan bölümünde 21 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine 71 puan yazdırdı. Lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde yer alan siyah-beyazlı ekip, haftaya averajla üçüncü sırada girdi.

Beşiktaş, Adana Demirspor'a üstünlük kurarak son 12 maçta ikisi hükmen olmak üzere 11. galibiyetini almaya ve şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmeye çalışacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Trabzonspor'a Samet kınaması
Habere Git

Adana Demirspor form grafiğiyle dikkati çekiyor

Adana Demirspor, son haftalarda yakaladığı form grafiğiyle dikkati çekiyor. Adana temsilcisi, son 6 haftada biri hükmen galibiyet sonucunda olmak üzere 18 puan almayı başardı. Yaptığı müsabakaların 18'ini kazanan, 9'unda berabere kalan ve 5'ini kaybeden Adana Demirspor, 63 puanla 4. basamakta yer alıyor.

Beşiktaş, ligin ilk yarısında Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etmişti.

Beşiktaş'ta 4 futbolcu sarı kart sınırında

Beşiktaş'ta 4 futbolcu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Cenk Tosun, Arthur Masuaku, Vincent Aboubakar ve Omar Colley, yarın kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 37. haftasındaki Kasımpaşa maçında görev yapamayacak.

Siyah-beyazlılar, Süper Lig'in 36. haftasını ise bay geçecek.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a Ganalı stoper! Bjelica onay verdi...
Habere Git

Beşiktaş ile Adana Demirspor ligde 38. kez karşılaşacak

Beşiktaş ile Adana Demirspor, bu kulvarda 38. kez rakip olacak. İki takım tarihlerinde ilk kez 1960-1961 sezonunda karşı karşıya geldi ve Beşiktaş sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş ile Adana Demirspor arasında Süper Lig'de oynanan 37 müsabakanın 17'sini siyah-beyazlı takım kazandı. Adana temsilcisi 8 kez galip gelirken, 12 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Söz konusu maçlarda Beşiktaş 56 kez fileleri havalandırdı, Adana Demirspor ise 32 gol kaydetti.

Beşiktaş'ın lig tarihindeki en farklı galibiyeti Adana Demirspor'a karşı

Siyah-beyazlı ekip, Süper Lig tarihindeki en farklı galibiyetini Adana Demirspor karşısında elde etti.

1989-1990 sezonunun 6. haftasında Beşiktaş, İngiliz teknik adam Gordon Milne yönetiminde yabancı oyuncularından yoksun çıktığı karşılaşmada tarihi bir galibiyete imza attı ve Adana Demirspor'u 10-0 mağlup etti.

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan mücadelede siyah-beyazlıların gollerini taraftarların adlarına beste yaptıkları Ali Gültiken (4), Feyyaz Uçar (3) ve Metin Tekin (3) attı.

Rakibine son 11 maçta yenilmedi

Beşiktaş, Adana Demirspor ile Süper Lig'de oynadığı son 11 müsabakada mağlup olmadı. Rakibi karşısında ligdeki son yenilgisini 1987-1988 sezonunun ikinci yarısında deplasmanda alan siyah-beyazlı ekip, daha sonra oynanan 11 karşılaşmada 6 galibiyet ve 5 beraberlik yaşadı.

İlgini Çekebilir
Hull City, Pelkas ile ilgili kararını verdi!
Habere Git

Adana Demirspor sahasında üstün

Beşiktaş, Adana Demirspor ile dış sahada oynadığı lig maçlarında galip gelmekte zorlanıyor.

Siyah-beyazlı takım, Adana ekibine karşı deplasmanda çıktığı 18 müsabakanın 6'sını kazanabildi. Bu karşılaşmaların 8'inden Adana Demirspor galip gelirken, 4'ü ise berabere tamamlandı.

Beşiktaş, bu müsabakalarda 16 gol atarken, Adana Demirspor ise 21 kez fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler