Beşiktaş'ın Atiba sonrası planı! Galatasaray da devrede...

09.06.2021 - 10:55 | Son Güncellenme: 09.06.2021 - 11:01

Beşiktaş transferde adı Galatasaray ile de anılan Serge Aka'yı gündemine aldı. Peki Serge Aka hangi takıma transfer olacak ve piyasa değeri ne kadar? İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Atiba sonrası planı! Galatasaray da devrede...

AJANSSPOR-HABER

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş’ın orta saha pozisyonu için Serge Arnaud Aka’yı gündemine aldığı ileri sürüldü. Detaylar haberde… 

Serge Aka Beşiktaş’ın transfer gündeminde

Mısır Premier Ligi ekiplerinden Al-Gouna’da forma giyen Fildişili futbolcu Serge Aka, Beşiktaş’ın gündeminde. 

Atiba sonrası plan

Afrika basını, Atiba’nın ilerleyen yaşı sebebiyle kadrosuna orta saha oyuncusu katmak isteyen Beşiktaş’ın 26 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiğini yazdı. 

Galatasaray’ın da transfer listesinde

Ayrıca haberlerde; Aka’nın Galatasaray’ın da radarında olduğu aktarıldı. Kulübü ile sözleşmesi sona eren futbolcunun bonservis problemi olmamasının da oyuncuyu transfer konusunda bir adım öne çıkardığı ifade edildi. 

Serge Aka kimdir? 

16 Kasım’da Fildişi’nde dünyaya gelen Serge Aka, 2018-19 sezonunda CS Sfaxien ekibinde kariyerine başladı. Ardından El Gouna takımına transfer oldu. Söz konusu sezonda 12 maçta forma giyen futbolcu skor üretemedi. 

Son sezonda 23 maçta 1 asist

2019-20 sezonunda toplam 27 maçta oynayan ve 22 maçta da ilk 11’de sahaya çıkan futbolcu 1868 dakika süre aldı. 2020-21 sezonunda ise Aka 23 maçta 1 asist kaydetti. 

Piyasa değeri ne kadar?

Güncel piyasa değeri 350 bin Euro olarak gösterilen Serge Aka, önlibero ve merkez orta saha pozisyonlarında oynayabiliyor. Futbolcu 1.83 boyunda ve sağ ayağını daha aktif kullanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler