Beşiktaş'a sakatlık şoku! Demir Ege Tıknaz'ın çapraz bağları koptu

Orhan Gülek
11.04.2022 - 22:48 | Son Güncellenme: 11.04.2022 - 22:58

Beşiktaş'ın U19 takımından yetişerek A takımla antrenmanlara çıkan 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Demir Ege Tıknaz'ın çapraz bağlarının koptuğu öğrenildi.

Beşiktaş'a sakatlık şoku! Demir Ege Tıknaz'ın çapraz bağları koptu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın altyapıdan A takım kadrosuna dahil ettiği oyunculardan olan Demir Ege Tıknaz, talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Demir Ege Tıknaz'ın çapraz bağları koptu

Siyah beyazlıların gelecek vaad eden oyuncularından olan 17 yaşındaki oyuncunun çapraz bağlarının koptuğu öğrenildi. Genç oyuncu son olarak Beşiktaş'ın Sivasspor ile oynadığı lig maçının kadrosunda yer almış ancak süre almamıştı.

 Borussia Dortmund'dan Demir Ege Tıknaz'a transfer kancası

Alman devi Borussia Dortmund'un Demir Ege Tıknaz ve Emirhan İlkhan ile ilgilendiği iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, A takımla idmanlara çıkmanın büyük bir şans olduğunu dile getiren Demir Ege Tıknaz, şu ifadeleri kullanmıştı:

Demir Ege Tıknaz: "6 numarada kendimi buldum"

Antalya kampında yer almalarının büyük bir şans olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan 17 yaşındaki Demir Ege Tıknaz, “Bu kampa gelmek bizim için büyük bir şans. Burada özkaynaktan 5-6 oyuncu var. Necip abileri sayarsak 11-12 oluyor sayı. Burada olduğumuz için şanslıyız. Antrenmanlar çok tempolu geçiyor. Bizim için çok güzel bu durum. Önder hoca geldiğinde ben 10 numara oynuyordum. İlk geldiği günden bu yana benim üzerimde durdu ve ‘Seni 6 numarada oynatacağım. Daha fazla sertleşmen lazım’ dedi. Nitekim de öyle oldu, 6 numarada kendimi buldum diyebilirim. Önder hoca futboldan çok iyi anlıyor. Bu mevkide kendimi buldum diyebilirim. İlk antrenmandan bugüne kadar bana olan güvenini söyledi ve anlattı. Ben de onun yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum” demişti.

Demir Ege Tıknaz'ın performansı

Bu sezon Beşiktaş U19 takımıyla toplam 24 karşılaşmaya çıkan Tıknaz, toplam 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler