Beşiktaş'ın Gronbaek'e teklifi belli oldu! Bonservis...

17.06.2024 - 09:59 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 10:01

Süper Lig devi Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ederken transfer etmek istediği Albert Gronbaek için teklifi ortaya çıktı. Detaylar...

Beşiktaş'ın Gronbaek'e teklifi belli oldu! Bonservis...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve danışman olarak göreve başlayan Brad Friedel, transfer çalışmalarına başladı. Gündeme gelen Albert Gronbaek için verilen teklif ortay çıktı. Detaylar...

Temaslar başladı

Sabah'ta yer alan habere göre; İlk transferini Gabriel Paulista'yı stopere alarak yapan siyah-beyazlı takım, şimdi de sol stoper ve orta saha takviyelerine yöneldi. Beşiktaş'ın çiçeği burnunda hocası, orta alana dinamik ve skor katkısı olan bir oyuncu istiyor. Başkan Hasan Arat ve ekibi bu doğrultuda Albert Gronbaek için kulübüyle resmen temaslara başladı.

Beşiktaş dev bonservis önerdi

Bodo/Glimt, 23 yaşındaki futbolcu için 12 milyon Euro'dan kapıyı açarken Beşiktaş'ın teklifi de belli oldu. Siyah- beyazlılar, Danimarkalı oyuncu için 7 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Galatasaray'ın da gündemine geldi

Kulübüyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan başarılı orta sahanın, Galatasaray'ın da gündeminde olduğu kaydedildi. Bu sezon 27 maçta 14 gol, 3 asistle oynayan Gronbaek'in de Bodo/ Glimt ile anlaşılması halinde görüşmeye hazır olduğu vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler