Beşiktaş'ta sakatlık kâbusu bitmiyor! Josef stopere, Topal sağ beke geçti

18.09.2021 - 19:26 | Son Güncellenme: 18.09.2021 - 19:49

Beşiktaş'ın Antalyaspor maçında Necip Uysal ve Mehmet Topal da sakatlandı. Böylece Josef De Souza ve Fabrice N'Sakala gibi isimler farklı bölgelere çekildi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta sakatlık kâbusu bitmiyor! Josef stopere, Topal sağ beke geçti

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Beşiktaş'ımn sakatlıklar belini büktü. Siyah-beyazlılar zorlu deplasmana 6 eksikle çıktı. Kartal'da Welinton, Georges-Kevin N'Koudou, Domagoj Vida, Alex Teixeira ve Umut Meraş sakatlıkları, Valentin Rosier de hastalığı nedeniyle forma giyemedi.

Sergen Yalçın'ın tüm hesapları altüst oldu

Teknik direktör Sergen Yalçın yine ufak tefek sorunları olan Rachid Ghezzal'ı da ilk 11'e almadı. Bu nedenle idealden çok farklı bir kadroyla maça çıkan Beşiktaş'ta Mehmet Topal-Montero ikilisi savunmada, Necip Uysal da sağ bekte başladı. 

Necip Uysal da sakatlandı

Ancak bu kadar eksiğin üstüne maç başlar başlamaz bir fire daha geldi. Henüz ilk bölümde dizinden sakatlanan Necip Uysal karşılaşmaya devam edemedi. Tecrübeli futbolcu 22. dakikada yerini Miralem Pjanic'e bırakmak zorunda kaldı.

Josef orta saha başladı, stoper oldu

Bu beklenmedik gelişme üzerine Beşiktaş 11'inde taşlar bir kez daha yerinden oynadı. Josef De Souza'yı stopere çeken Sergen Yalçın, Necip'ten boşalan sağ bek mevkiinde ise Mehmet Topal'ı görevlendirmek zorunda kaldı. 

Topal da çıktı, N'Sakala sağ beke geçti

Beşiktaş'ın sakatlık kâbusu bununla da sınırlı kalmadı. Dakikalar 37'yi gösterdiğinde de bu defa Mehmet Topal sakatlandı. Kendisini yere bırakan tecrübeli futbolcu maça devam edemedi. Topal'ın yerine ikinci zorunlu değişiklik olarak Rıdvan Yılmaz oyuna girdi. Böylece Rıdvan kendi pozisyonu olan sol bekte oynarken, Fabrice N'Sakala sol bekten sağ beke kaydırıldı.  

Senin için hazırladığımız haberler