Beşiktaş'ın kanatları Fenerbahçe'den

02.06.2017 - 08:05 | Son Güncellenme: 02.06.2017 - 08:05

Geçen sezon ezeli rakibinin kilit oyuncuları Gökhan Gönül ve Caner Erkin’i kadrosuna katan Beşiktaş, şimdi de Jeremain Lens’in transferinde adım adım mutlu sona yaklaşıyor.

Üst üste 2 sezondur ligde şampiyonluğa uzanan Beşiktaş, transferde değişik bir strateji izliyor. Kartal, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin kilit oyuncuları üzerinden yürüyor... Geçen sezon Sarı-Lacivertli takımın hücumcu bekleri Gökhan Gönül ve Caner Erkin’i kadrosuna katan Kartal, bu kez de Jeremain Lens için geri sayımda.

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve kalmak istemeyen Lens’in transferinde Siyah-Beyazlılar önemli mesafe katetti. Hatta kulübe yakın kaynaklara göre de şampiyon, Lens’in bonservisi konusunda kulübü Sunderland ile anlaşmaya vardı.

Taraftarlar coştu

Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in ismini açık açık telaffuz ettiği Lens, Beşiktaşlı taraftarları da heyecanlandırırken, Kartal bu işi resmen bitirirse hiç şüphe yok ki kanatlarını iyice güçlendirecek. Çünkü beklerde Caner Erkin ve Gökhan olacak, önlerinde ise Quaresma ile Lens oynayacak.(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler