Beşiktaş'ın kapısından dönen yıldızlar!

17.06.2017 - 18:54 | Son Güncellenme: 17.06.2017 - 18:54

Beşiktaş'ın kapısından dönen yıldızlar!

2017 yaz transfer dönemi açıldı. Beşiktaşlı taraftarlar 2016'da Nasri ile yaşadıkları hayal kırıklığının tekrarlanmasını istemiyorlar. Beşiktaş'ın kapısından dönen yıldızları derledik. 

PATRICK KLUIVERT | Hem Pascal Nouma hem de John Carew ayrılıkları sonrası Beşiktaş'ın transfer gündemine girmiş, taraftarın belki de en çok istediği transfer olmuştu. Barcelona yıllarında Avrupa futbolunu sallayan Hollandalı, imkansız aşk olarak hafızalarda yerini aldı.
JIMMY FLOYD HASSELBAINK | Chelsea'deki başarılı yıllarından sonra Abramovich'in Chelsea'sinde yer bulamayan Hollandalı golcü siyah-beyazlı renklere çok yaklaşsa da bu transfer gerçekleşmemişti. Hasselbaink, İngiltere'de kalmayı seçip Middlesbrough ile anlaşmıştı.
JARI LITMANEN | Ajax formasıyla Avrupa futboluna damga vurmuş Finli oyuncu 1992 yılında henüz Mypa'da oynarken Gordon Milne tarafından veto edilmiş, sonrasında 2000 yılının ara transfer döneminde tekrar gündeme gelse de transferden sonuç alınamamıştı.
SYLVAIN WILTORD | Arsenal'de fırtınalar estiren Wiltord, Yıldırım Demirören'in başkanlık kozuydu. Nitekim Demiören 2004'te başkan oldu ama Wiltord ülkesine dönüp Lyon kariyerine adım attı.
MAICON | Beşiktaş taraftarını 2011 yazında en çok heyecanlandıran isimlerin başında Maicon geliyordu. O günlerde Avrupa'nın en iyi sağ beki olarak gösterilen Maicon'un transferi basında defalarca "bitti" diye gösterilirken sonuç hüsran olmuştu.
ROBINHO | Guti ve Q7 ile bombaları ardı ardına patlatan Beşiktaş yönetiminin 2010 yazındaki son yıldız hamlesiydi. Yılan hikayesine dönen bir süreçten sonra Brezilyalı yıldız Milan'a transfer oldu.
DIMITAR BERBATOV | Manchester United'tan ayrılacağını açıkladığında tüm Beşiktaş taraftarın heyecanlandıran Berbatov için forumlarda büyük bir istek hakimdi. Beşiktaş yönetimi Almeida'nın yerine düşünülen yıldız için çok çalışsa da Bulgar golcü Monaco'yu seçti.
RONALDINHO | 2013-14 sezonu devre arasında tüm kaynaklar Ronaldinho'nun siyah-beyazlı formayı giymesi için seferber edilmişti. Photoshop ile defalarca Beşiktaş forması giydirilen, bitti bitecek gözüyle bakılan bu transfer de bir hayal kırıklığı olarak tarihte yerini aldı.
MEHMET TOPUZ | 2009 yazı Türk futbolseverlerin Mehmet Topuz transferiyle hatırlayacağı bir dönem olmuştu. Kayserispor'un yıldızı Mehmet Topuz, Beşiktaş ile anlaşıp hatta formayı bile giymişken araya giren ezeli rakibi Fenerbahçe kulübüyle anlaşıp oyuncuyu renklerine katmıştı.
OZAN TUFAN | Mehmet Topuz transferinde karşı karşıya gelen iki ezeli rakip bu kez de Ozan Tufan transferinde karşılaştılar. Kıran kırana süren pazarlıklar sonrası, Ozan Tufan'ın bonservisi için 7.5 milyon euro ödeyen Fenerbahçe genç futbolcuyu renklerine kattı.
ESTEBAN CAMBIASSO | Real Madrid ve Inter formalarıyla başarıdan başarıya koşan Cambiasso'nun ismi hem 2014 hem de 2015 yazında Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Önce Leicester City'e oradan Olympiakos'a transfer olan Arjantinli oyuncunun durağı bir türlü Türkiye olmamıştı.
LOIC REMY | Beşiktaş'ın yıllardır transfer gündeminde olan bir diğer isim de Loic Remy. Her forvet aradığı dönemde Beşiktaş taraftarına servis edilen Fransız golcü 2016-17 sezonunu Crystal Palace'ta geçirdi.

Kaynak:(Goal)

Senin için hazırladığımız haberler