Beşiktaş’ın maçı ikinci kez ertelendi! Şaşırtıcı görüntü...

17.03.2022 - 00:26 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 01:12

Türkiye Kadınlar Süper Lig'de Beşiktaş, Gebze Alaettin Kurt Stadında 1207 Antalyaspor ile karşı karşıya geleceklerdi. Karşılaşma hava koşulları sebebiyle 2. defa ertelendi. İşte detaylar...

Beşiktaş’ın maçı ikinci kez ertelendi! Şaşırtıcı görüntü...

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Türkiye Kadınlar Süper Lig'de Şubat ayında oynanması planlanan, ancak olumsuz hava koşulları sebebiyle ertelenen Beşiktaş - 1207 Antalyaspor şaşırtıcı bir şekilde ikinci kez tehir edildi.

Karşılaşmaya ev sahipliği yapması beklenen Gebze Alaettin Kurt Stadı’ndaki zeminin futbol oynamaya elverişli olmaması sebebiyle mücadele ileri bir tarihe ertelenirken, 1207 Antalyaspor ikinci kez maçını yapamadan İstanbul'dan ayrılarak Antalya'ya döndü.

Mücadelenin ikinci kez ertelenmesinin ardından ortaya koyulan detaylar ise şaşkınlık yarattı. 7. haftada oynanması planlanan, ancak 1 ay sarkan karşılaşma öncesinde Antalya ekibinin şehirden ayrılmadan önce Türkiye Futbol Federasyonu ile temas kurduğu ve mücadelenin oynanacağı karşılığını aldığı ileri sürüldü. Yapılan görüşmede, Türkiye Futbol Federasyonu'nun sorumluluğun Beşiktaş'ta olduğu ve maçın oynanması yönünde güvence verildiği belirtilirken, takımların sahaya gelmesiyle şaşkınlık yaşandı.

60 BİN TL'Yİ AŞAN MALİYET


İkinci kez aynı karşılaşma için İstanbul'a gelen ve maça çıkamadan şehirden ayrılan 1207 Antalyaspor'u en çok sıkıntıya sokan konu ise maliyetler oldu. Yol, konaklama ve yemek masraflarının iki kez yapılmasıyla 60 bin TL'yi aşan maliyetin ortaya çıktığı ve Antalya ekibini zorladığı ifade edildi.

CUMARTESİ DİYARBAKIR'DA SAHAYA ÇIKACAK

Mücadelenin ne zaman oynanacağıyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmazken, 1207 Antalyaspor da karşılaşmaya çıkamadan Antalya'ya geri döndü. Antalya ekibi, cumartesi günü 15. hafta mücadelesi için Amed Sportif Faaliyetler'e konuk olacak.

Beşiktaş'ın maçı ne zaman?

Beşiktaş ise pazar günü 14.00'te başlayacak maçta Hatayspor'u ağırlayacak.
 

Senin için hazırladığımız haberler