Beşiktaş'ın rakibi Ajax seriye bağladı!

22.09.2021 - 10:08 | Son Güncellenme: 22.09.2021 - 12:33

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı rakibi Ajax, forma bir görüntü çiziyor. Kaç maç kazandılar? İşte detaylar...

Beşiktaş'ın rakibi Ajax seriye bağladı!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk maçında Borussia Dortmund'a 2-1 kaybetmişti. Siyah-beyazlıların ikinci rakibi Ajax olacak. Hollanda temsilcisi son haftalardaki formda görüntüsüyle dikkati çekiyor. Ayrıntılar haberde...

Ajax, formda bir görüntü çiziyor

Hollanda Ligi'nde sezona NEC Nijmegen karşısında elde ettiği 5 gollü galibiyetle başlayan Ajax, 2. haftada Twente ile 1-1 berabere kaldı. Twente maçı sonrası Ajax, yükselişe geçti ve galibiyet serisi yakaladı.

Üst üste galibiyetler aldılar

Vitesse'yi 5-0, PEC Zwolle'yi 2-0, Cambuur'u 9-0 yenen Ajax, dün oynadığı karşılaşmada ise Fortuna Sittard'ı 5-0 mağlup etti. 

Son 5 maçta 5 gol ortalaması

Üst üste 4. galibiyetini alan Ajax, Hollanda Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 5 maçta 5 gol ortalaması yakalamış oldu. 

Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Ajax - Beşiktaş karşılaşması 28 Eylül Çarşamba günü saat 19:45’te (TSİ) Ajax’ın stadyumu Johan Cruyff Arena’da oynanacak. Karşılaşma Exxen platformundan yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler