Beşiktaş'ın rakibi Lizbon'dan kura yorumu: "Ruh güvendir ama..."

27.08.2021 - 15:31 | Son Güncellenme: 27.08.2021 - 15:37

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sporting Lizbon'un yöneticisi Hugo Viana'dan kura açıklaması geldi. Viana, ruh konusunda takıma mesaj verdi.

Beşiktaş'ın rakibi Lizbon'dan kura yorumu: "Ruh güvendir ama..."

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Beşiktaş'ın rakiplerinden biri olan Sporting Lizbon'un spor direktörü Hugo Viana, kura ile ilgili açıklamlar yaptı. Viana, takıma ve oyuncularına güveniyor.

"Oyuncularımıza güveniyoruz"

Hugo Viana, "Şampiyonlar Ligi'nde kötü takım yok. Bir futbol takımı için son derece güzel bir organizasyon. Biz oyuncularımıza güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Rakipler hakkında ne düşünüyor?

Gruptaki rakipleri hakkında da konuşan Lizbon Spor Direktörü, "Türkiye şampiyonu, Hollanda şampiyonu ve Borussia. 3 mükemmel takım var. Bu yarış çok ciddi deneyimler kazandıracak" dedi. 

"Ruh güvendir, daha fazla sorumluluk almaktır"

Devler Ligi'nde gruptan çıkmak istediklerini de söyleyen Viana, "Maç maç ve çok çalışmak zorundayız. Kendimize güvenmeliyiz ve kulübümüz için elimizden gelenin en iyisi yapmak durumundayız. Tüm oyuncuların bunu geçen yapacaklarına inanıyorum. Ruh güvendir ama hepsinden önemli çok daha fazla sorumluluk almaktır" açıklamasını yaptı.

Hugo Viana kimdir? 

Sporting'in spor direktörü Hugo Viana, Newcastle United, Valencia, Osasuna, Braga, Al Ahli, Al Wasl takımlarında oynamış ve 2015-16 sonunda futbolu bırakmıştı. Eski bir orta saha oyuncusu olan Viana, Portekiz Milli Takımı'nda da 29 maçta oynamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler