Beşiktaş'ın Transfer Listesindeki Jordy Caicedo CSKA Sofya Kampına Katılmadı

Akın Ungan
23.06.2022 - 18:56 | Son Güncellenme: 23.06.2022 - 19:05

Santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın CSKA Sofya'dan radarına aldığı Jordy Caicedo'dan haber alınamıyor. Futbolcu kulübün hazırlık kampına katımadı.

Beşiktaş'ın Transfer Listesindeki Jordy Caicedo CSKA Sofya Kampına Katılmadı

Spor Toto Süper Lig'e şampiyonluk parolası ile hazırlanan Beşiktaş, santrfor arayışlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan Michy Batshuayi'nin, performansı yetersiz bulunmasından dolayı Chelsea'ye dönmesi, Güven Yalçın ve Cyle Larin ile sözleşme konusunda anlaşma sağlanaması forvet transferini zorunlu kıldı.

Siyah-Beyazlılar'ın Alexander Sörloth, Wout Weghorst, Aaron Boupendza gibi isimlerle birlikte gündemine aldığı Jordy Caicedo'da beklenmeyen bir durum oluştu. 29 yaşındaki futbolcu, kulübü CSKA Sofya'nın sezon başı kampına katılmadı.

Kara Kartal'ın maliyetini fazla bulduğu ve bu nedenle gelinen noktada geri adım attığı transferde, Meksika'dan Tigres'in Caicedo için CSKA Sofya'ya 4 milyon dolar önerdiği ve Bulgar kulübün bu teklifi kabul ettiği haberleri yayınlamıştı.

"Şu anda Caicedo'nun nerede olduğuna dair hiçbir bilgimiz yok"

CSKA Sofya konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Kulübün duyurusunda "Tigres'ten Caicedo için bir teklif gelmedi. Böyle bir transfer için hiçbir zaman masaya oturulmadı." denirken, "Şu anda Caicedo'nun nerede olduğuna dair hiçbir bilgimiz yok. Caicedo'nun sezon başı kampına katılması gerekiyordu." ifadeleri kullanıldı.

"Kendisinden haber alamıyoruz"

Açıklamanın devamında ise "Caicedo, Avusturya kampı için bilet almıştı ancak daha sonra uçağa binmediğini öğrendik. Kendisinden haber alamıyoruz. Evini aradık ancak ulaşamadık. Caicedo ve menajerine karşı yasal olarak haklarımızı arayacağız. Hiçbir bilgi vermeden ortadan kayboldular." denildi.

Senin için hazırladığımız haberler