Beşiktaş'ın transferde Aboubakar teklifi!

03.05.2020 - 18:51 | Son Güncellenme: 03.05.2020 - 20:04

Beşikaş'ın, eski golcüsü Vincent Aboubakar'ı yeniden kadrosuna katmak istediği gündeme geldi. Portekiz basını transferle ilgili ayrıntıları yazdı. Beşiktaş, Aboubakar için bir teklif hazırladı.

Beşiktaş'ın transferde Aboubakar teklifi!

Gelecek sezon bütçesini 30 milyon euro olarak belirleyen Beşiktaş ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Vincent Aboubakar, Beşiktaş'a geri mi dönecek? Golcü futbolcu transfere sıcak bakıyor mu? Dönerse Beşiktaş'ta kaç para kazanacak? Portekiz basınından çarpıcı iddia...

Beşiktaş'ın gözü Aboubakar'da

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Beşiktaş'ın gelecek sezon için kadrosuna bir forvet oyuncusu katmak istediği gündeme gelirken, siyah-beyazlıların şu sıralarda Porto'da oynayan Vincent Aboubakar'ı düşündüğü iddia ediliyor.

Beşiktaş'ın Aboubakar teklifi ortaya çıktı

Portekiz basını, Beşiktaş'ın golcü futbolcu için yapmayı planladığı teklifi yazdı. Haberde Beşiktaş'ın Aboubakar'a ilgisinin uzun zamandır bilindiğine dikkat çekildi.

Aboubakar, Beşiktaş'a gelirse indirim yapmak zorunda

Beşiktaş'ta 38 maçta 19 gol atarak iyi bir izlenim bıraktığı vurgulanan Aboubakar'ın Türkiye'ye dönerse 2 milyon Euro olan ücretini düşürmek zorunda olduğu ifade edildi.

Beşiktaş maaş sınırı belirledi

Haberde, Beşiktaş'ın takım içindeki dengeleri gözettiği ve maaş sınırı koyduğu vurgulandı. Beşiktaş'ın oyuncularına maksimum 1,5 milyon euro vereceği vurgulandı. 

Aboubakar'a 3 yıllık kontrat

Aboubakar'ın 2021 yılına kadar Porto ile mukavelesi devam ediyor. Beşiktaş'ın Aboubakar için 3 yıllık bir kontrat önermeye hazırlandığı belirtiliyor. 

Porto indirim yapabilir

Ayrıca Porto'da öncelikli futbolcular arasında yer almayan Aboubakar konusunda satışa sıcak bakılıyor. Uzlaşma için de bir miktar Porto indirime gidebilir. 

Aboubakar bu sezon kaç gol attı?

Bu sezon Porto'da 7 maçta 2 gol kaydeden Kamerunlu futbolcunun da Beşiktaş'a sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler