Glasgow Rangers, Rıdvan Yılmaz'ı Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
20.07.2022 - 10:51 | Son Güncellenme: 20.07.2022 - 11:03

Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen Rıdvan Yılmaz'ı, İskoç ekibi Glasgow Rangers kadrosuna katmak istiyor...

Glasgow Rangers, Rıdvan Yılmaz'ı Transfer Etmek İstiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Beşiktaş forması giyen ve son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Eintracht Frankfurt'a transfer olması beklenen ancak ödeme planındaki anlaşmazlık nedeniyle takımda kalan genç sol bek Rıdvan Yılmaz'a bir kulüp daha talip oldu.

Glasgow Rangers, Rıdvan Yılmaz ile ilgileniyor

Daily Mail'de yer alan habere göre; Liverpool'dan savunma oyuncusu Ben Davies'i transfer eden İskoçya Ligi ekbi Glasgow Rangers, şimdi de Beşiktaş forması giyen Rıdvan Yılmaz ile ilgileniyor.

4 milyon sterlin

Haberde, genç sol bekin Beşiktaş ile sözleşmesinin son senesine girdiği ve Glasgow Rangers'ın oyuncu için 4 milyon sterlinlik bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Ceyhun Kazancı: "Transfer şimdilik sekteye uğradı"

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Rıdvan Yılmaz'ın geleceğiyle ilgili Avusturya kampında bir açıklama yapan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Torino, Rıdvan Yılmaz'a teklifte bulunmuştu ancak son dönemde gelen yeni bir teklif yok. Rıdvan da Ersin de bu ailenin evlatları. Rıdvan şu anda burada. Sanki biz transfere engel olmuşuz gibi konuşuluyor ancak E.Frankfurt bir oyuncu satıp Rıdvan'ı almak istiyordu. İstedikleri oyuncuyu satamadıkları için transfer şimdilik sekteye uğradı. Her futbolcunun hayali var ancak Ersin'in de Rıdvan'ın da kulübü zarara uğratıp gitmek gibi bir kafa yapısı yok. Biz elimizden geldiğince onlara yardımcı oluyoruz. Şu anda ne Rıdvan ile ne de Ersin ile bir sorunumuz yok. Ersin'e şu an için gelen bir teklif yok. Eğer olursa ona da Rıdvan gibi destek oluruz."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta flaş karar! Serdar Saatçı'yı özür kurtaramadı
Habere Git

Geçen sezonki performansı

21 yaşındaki oyuncu siyah-beyazlı takımla çıktığı 62 maçta 4 gol ve 7 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler