Beşiktaşlı Al-Musrati, milli takımdan affını istedi! İşte sebebi

03.09.2024 - 13:11 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 13:14

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Al-Musrati, ailevi sebepler nedeniyle Libya Milli Takımı'ndan affını istedi. İşte tüm detaylar...

Beşiktaşlı Al-Musrati, milli takımdan affını istedi! İşte sebebi

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezona fırtına gibi başlayan Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de çıktığı 3 maçı da kazanmasını bildi. Siyah beyazlılar ayrıca Lugano'yu eleyerek UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı başardı.

Al-Musrati ile ilgili beklenmeyen bir gelişme!

Öte yandan Beşiktaş'ta lige verilen arada birçok futbolcu milli takımın yolunu tuttu. Bu isimlerden birinin de Libya forması giyen Al-Musrati olması bekleniyordu. Ancak yıldız orta sahayla ilgili beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Libya'da büyük şok

Eremnews'te yer alan habere göre; Beşiktaşlı Al-Musrati, milli takımdan affını istedi. Al-Musrati'nin, 2025 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Libya'nın oynayacağı 2 maçta da forma giyemeyeceği kaydedildi. Bu durumun ise teknik kadroda büyük bir şok etkisi yarattığı belirtildi.

Ailevi sebepler

Libya A Milli Takım Teknik Direktörü Micho'nun, Al-Musrati'yi kampa çağırdığı ancak yıldız ismin ailevi sebeplerden dolayı bu teklifi reddetmek zorunda kaldığı yazıldı. Al-Musrati'nin, ailevi sebepler nedeniyle kampa katılmamasının ardından teknik heyetten özür dilediği vurgulandı.

Al Musrati'nin performansı

Al Musrati, Beşiktaş'a geldiğinden beri 19 maçta forma giyip 2 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler