Beşiktaş'ta Atiba Hutchison ve Cyle Larin Malatya maçı kadrosuna alınmadı

10.09.2021 - 18:40 | Son Güncellenme: 10.09.2021 - 23:21

Beşiktaş'ta milli takımlarından geç dönen Kanadalı futbolcular Atiba Hutchinson ile Cyle Larin, Yeni Malatyaspor maçının kadrosuna dahil edilmedi.

Beşiktaş'ta Atiba Hutchison ve Cyle Larin Malatya maçı kadrosuna alınmadı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson ile Cyle Larin, Yeni Malatyaspor maçında forma giymeyecek. İki oyuncu da Kanada Milli Takımı'ndan geç döndükleri için karşılaşmanın kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş'ın rakibi Yeni Malatya

Siyah-beyazlılar, Süper Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Yarın (11 Eylül Cumartesi) oynanacak maç Vodafone Park Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. 

Salih Uçan ile Umut Meraş da yok

Beşiktaş'ta Atiba ile Larin'in dışında kırmızı kart cezalısı Salih Uçan ile sakatlığı nedeniyle A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosundan da çıkarılan Umut Meraş forma giymeyecek. 

Alex Teixeira için son karar Sergen Yalçın'ın

Teknik direktör Sergen Yalçın sakatlığını yeni atlatan Alex Teixeira konusunda da kararsız. Beşiktaş'ın bu maçın ardından 15 Eylül Çarşamba günü Borussia Dortmund ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi mücadelesini düşünen Yalçın, Brezilyalı yıldızı riske etmeyebilir.

Pjanic ilk kez kadroda

Öte yandan Beşiktaş'ın naç kadrosuna son transferi Miralem Pjanic de alındı. Barcelona'dan kiralanan Bosnalı yıldız, Sergen Yalçın'ın şans vermesi halinde siyah-beyazlı formayı ilk kez Yeni malatyaspor karşısında giyecek.

 

Beşiktaş'ın Yeni Malatya maçı kadrosu

Senin için hazırladığımız haberler