Beşiktaş'ta 3 isim daha yolcu! İşte o futbolcular

07.08.2024 - 12:46 | Son Güncellenme: 07.08.2024 - 12:51

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 11 Ağustos Pazar günü Samsunspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta 3 futbolcuyla daha yolların ayrılacağı öğrenildi. Detaylar.

Beşiktaş'ta 3 isim daha yolcu! İşte o futbolcular

AJANSSPOR-HABER

Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı 5-0 yenen ve Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 11 Ağustos Pazar günü Samsunspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta 3 futbolcu ile daha yollar ayrılacak. İşte detaylar...

Habertürk'te yer alan habere göre; Takımdaki yabancı sayısını azaltması gereken siyah-beyazlılarda ilk olarak Valentin Rosier ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılırken ardından Ajdin Hasic kiralanmış ve Ante Rebic'in sözleşmesi feshedilmişti.

Gözler ayrılacak 3 oyuncuya çevrildi

Siyah-beyazlı kurmaylar, öncelik olarak teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un Slovenya kamp kadrosuna almadığı isimlere odaklanırken giden isimlerin ardından Alex-Oxlade Chamberlain, Javi Montero ve Daniel Amartey'ye gözler çevrildi. Beşiktaş'ın yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel temaslarını sürdürürken bu 3 isimle de kısa süre içinde yollar ayrılacak.

Alex-Oxlade Chamberlain için geri sayım

Beşiktaş'ın büyük umutlarla transfer ettiği Alex-Oxlade Chamberlain, ülkesi İngiltere'ye dönmek için görüşmelerini sürdürüyor. Premier Lig ve Championship ekiplerinin radarında olan tecrübeli futbolcunun kulüp bulması halinde karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılması konusunda siyah-beyazlılar umutlu. Chamberlain, imza parasıyla birlikte senelik 3 milyon Euro kazanıyor ve 2 yıllık sözleşmesi var.

Daniel Amartey'ye Süper Lig'den teklif var

Beşiktaş'ın Ganalı futbolcusu Daniel Amartey, kısa süre önce Arabistan'dan gelen teklifi reddetmişti. 1.7 milyon Euro kazanan Ganalı futbolcuya Süper Lig'den talipler olsa da maaşının 400 bin Euro'luk kısmını karşılamaya yönelik teklifler var. Yönetim bu yükten tamamen kurtulmak istediği için şimdilik bu önerilere yanıt vermedi. Siyah-beyazlılar, bu maaşın tamamının karşılanacağı bir çözüm istiyor.

Montero yolcu

Beşiktaş'ın son 2 sezondur kiraladığı Javi Montero, sözleşmesinde son seneye girdi. İspanyol futbolcuya ülkesi başta olmak üzere talipler var. Yönetim uygun formülü bulup kısa süre içinde de Montero ile de yollarını ayıracak.

Senin için hazırladığımız haberler