Beşiktaş'ta Amartey krizi! "Uçak biletini aldık, vazgeçti"

04.09.2024 - 22:06 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 01:08

Son dakika transfer haberleri | Beşiktaş Genel Sekreteri Kaan Şakul, Daniel Amartey için gelen transfer teklifleri ve oyuncunun turumu hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş'ta Amartey krizi! "Uçak biletini aldık, vazgeçti"

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un kadro planlamasında yer almayan oyuncularla yollarını ayırmak isteyen Hasan Arat yönetimi, Daniel Amartey sorunu ile karşı karşıya geldi.

Amartey gitmek istemiyor

Beşiktaş Genel Sekreteri Kaan Şakul, satış listesinde yer alan Daniel Amartey ile ilgilenen kulüpleri açıkladı. Şakul, Amartey'in kendisiyle ilgilenen takımlara gitmek istemediğini belirtirken, alacakları karşılığında da ayrılığa sıcak bakmadığını söyledi.

"Al-Shabab ile anlaştık, uçak biletini aldık, vazgeçti"

Kaan Şakul, "Daniel Amartey için şu ana kadar 7 yazılı teklif geldi. Al-Shabab ile anlaştık. Oyuncu buradan kazanacağının fazlasını kazanacaktı. Tamam dedi, uçak biletini aldık vazgeçti. Neden diye sorduk "Ben Dubai’de oynamak istemiyorum" dedi" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı yıldıza Süper Lig'den sürpriz talip
Habere Git

"1 yıl alacaklarını verelim dedik, az önce vazgeçti"

Sözlerine devam eden Şakul, "En son Eyüpspor ile görüştük fakat oyuncu bugün bunu da kabul etmedi. En son 1 yıl alacaklarını verelim dedik. Tamam dedi fakat az önce vazgeçtim diye mesaj attı. Ben Ocak'ta gitmek istiyorum dedi" ifadelerini kullandı.

Amartey'in Beşiktaş performansı

Geçen sezon başında İngiliz kulüp Leicester City'den bedelsiz olarak transfer edilen Daniel Amartey, Beşiktaş formasıyla 27 maça çıktı. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 29 yaşındaki stoper, 5 mücadelede sarı kart gördü.

Amartey'e gelen resmi teklifler

Al Shabab Ahli

FC Arouca

Eyüpspor

Al Orobah

Al Kholood

Al Fahya

Senin için hazırladığımız haberler