"Beşiktaş'ta Atiba gibi efsane olmak istiyorum."

17.08.2020 - 13:45 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 14:09

Beşiktaş'ın yeni transferi Fabrice N'Sakala, Beşiktaş'ın Instagram hesabına konuk oldu. Alanyaspor'dan Beşiktaş'a gelen N'Sakala, Beşiktaş'ta Atiba gibi olmak istediğini açıkladı. İşte N'Sakala'nın açıklamaları...

"Beşiktaş'ta Atiba gibi efsane olmak istiyorum."

Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan transfer ettiği Fabrice N'Sakala, Beşiktaş'ın Instagram hesabına konuk oldu. Fabrice N'Sakala, Beşiktaş'a transferi hakkında ve taraftar hakkında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş şampiyon olursa, stadyumda gitar çalacağını açıklayan N'Sakala, teknik direktör Sergen Yalçın hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte N'Sakala'nın açıklamaları...

EFSANE OLMAK İSTİYORUM

Atiba gibi efsane olmak istediğini açıklayan N'Sakala, Sergen Yalçın'ın kendisine neler kattığını açıkladı. N'Sakala, "Sergen Yalçın bana çok fazla şey kattı. Kendisiyle tekrar çalışacağım için mutluyum. Atiba gibi elimden geldiği kadar Beşiktaş'ta kalarak efsane olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

TARAFTARIN YOKLUĞU ZOR OLACAK

Koronavirüs sebebiyle seyircisiz oynanan maçlar için konuşan N'Sakala, taraftarın yokluğu zor olacağını söyledi. N'Sakala, "Taraftarların yokluğu bizim için elbette zor. Beşiktaş taraftarı inanılmaz. Rakipken bu statta oynamak zor oluyordu. Beşiktaş taraftarının karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Tesislar için harika diyebilirim, gördüğüm en iyi imkanlar burada." ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ

Takım arkadaşları ile arasındaki ilişkinin iyi olduğunu ifade eden N'Sakala, aynı şekilde Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini açıkladı. N'Sakala,"Takımda bazı futbolcuları önceden tanıyordum. Diğer arkadaşlarımla da iyi gidiyor, alışıyorum. Zaten buraya alışmak benim için kolay. Arkadaşlarla şakalaşıyoruz, güzel gidiyor. PAOK maçı zor olacak. Sonuçta Şampiyonlar Ligi maçı. Olmak ya da olmamak maçı. Tek maç üzerinden oynanacak. Gruplara kalmak istiyoruz. Her futbolcu Şamiyonlar Ligi müziğini sahada duymak ister. Bu turnuvanın bir parçası olmak istiyoruz. Buraya bu hedefle geldim. Gruplara kalarak Beşiktaş camiasına hediye sunmak istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler