Beşiktaş'ta Takımdan Ayrılacak İsimler Belli Oldu! Dele Alli...

Ali Bozkurt
21.03.2023 - 21:58 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 22:09

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta sezon sonu takımdan ayrılacak isimler belli olmaya başladı. Siyah-Beyazlılar, Dele Alli, Atiba, Welinton, ve N’Koudou ile yolları ayırıyor.

Beşiktaş'ta Takımdan Ayrılacak İsimler Belli Oldu! Dele Alli...

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarına erken başlayan Beşiktaş'ta gelecek sezon kadroda düşünülmeyen isimler belli oldu. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda yönetim takımda forma şansı bulamayan yabancı oyuncularla yollarını ayırıyor. Detaylar...

Gidek isimler belli oldu

TRT Spor'da yer alan habere göre, Beşiktaş’ta yeni sezonda birçok oyuncuyla yollarını ayrılması bekleniyor. Dele Alli, Atiba, Welinton, N’Koudou liste başı olarak yer alıyor.

Kiralık geldi, memnun kalındı

Beşiktaş'ın Alanyaspor’dan kiralık olarak takıma kattığı Tayfur Bingöl’ün ise takımda kalmasını istedi. 30 yaşındaki futbolcu için Akdeniz ekibiyle görüşmeler sürüyor. Siyah-Beyazlılar, tecrübeli oyuncunun bonservisini almak için görüşmeleri hızlandırdığı iddia edildi.

Redmond takımda tutulacak

Teknik direktör Şenol Güneş'in kadroda tutmak istediği bir diğer isim ise Nathan Redmon oldu. Sezon sonu boşa çıkacak olan yıldız oyuncunun takımda kalması isteniliyor. 29 yaşındaki İngiliz oyuncu, Türkiye'de kalmak istediği ve takımdan memnun olduğu ifade edildi.

Görüşmeler sürüyor

Sportif direktör Ceyhun Kazancı ile Teknik Direktör Şenol Güneş, yeni sezon planlaması için temaslarına devam ediyor. Yönetime sunulan isimler arasında Dele Alli, Atiba, Welinton ve N’Koudou ile yolların ayrılması ön plana çıktı. Güneş'in gelecek sezon kadroda düşünmediği iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler