Beşiktaş, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı İle Yollarını Ayırdı!

26.07.2023 - 17:28 | Son Güncellenme: 26.07.2023 - 17:37

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta istifa etme kararı alan sportif direktör Ceyhun Kazancı kararı belli oldu. Siyah-Beyazlılar, Kazancı ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Detaylar...

Beşiktaş, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı İle Yollarını Ayırdı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile yolların ayrıldığını açıkladı. Siyah-Beyazlılar, Tadic ve Halil Dervişoğlu transferinde başarısız olmasından sonra taraftarlar Kazancı'nın takımdan ayrılmasını istemişti. Ceyhun Kazancı'nın istifa kararı almasından sonra Kartal, ayrılığı resmiyete döktü. Detaylar...

Beşiktaş resmen açıkladı

Kulübün internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, kulüpte sportif direktör olarak görev yapan Ceyhun Kazancı'yla yolların ayrıldığı belirtildi.

''Ceyhun Kazancı’yla yollarımızı ayırmış bulunmaktayız''

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, "2021 yılında Beşiktaş Futbol A.Ş.’de Genel Müdürlük görevine getirilen, 2022 yılından bu yana ise Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Sportif Direktörlük görevlerini birlikte yürüten Ceyhun Kazancı’yla yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetleri nedeniyle Ceyhun Kazancı’ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan İngiliz yıldıza 3 yıllık sözleşme!
Habere Git

''2 defa istifa etmek istedi''

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş ile uyum sorunu yaşadığı öne sürülen, hatta kulüpten ayrılan Romain Saiss’in kendisi için ‘6 ayda iki kez istifa etmek istedi’ demişti.

Geçen sene Sportif Direktör oldu

Ceyhun Kazancı Beşiktaş'ta 2021 yılında Genel Müdür olarak göreve getirilmiş ve 13 Ocak 2022 tarihinde Sportif Direktör olarak siyah beyazlı kulüpte görev almıştı.

İki transfer sonu oldu

Dusan Tadic'i Fenerbahçe'ye Halil Dervişoğlu'nu ise Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş'ta iki transferin uzun süre görüşülmesine rağmen sonuçlanmama sebebi olarak Ceyhun Kazancı gösterildi. Taraftarlar sosyal medyadan Kazancı'ya istifa çağrılarında bulundular.

Senin için hazırladığımız haberler