Beşiktaş'ta beklenmedik sakatlık! Antrenmanı gözyaşlarıyla terk etti

Orhan Gülek
06.12.2022 - 17:42 | Son Güncellenme: 07.12.2022 - 00:39

Beşiktaş'ın genç forveti Oğuzhan Akgün, bugün yapılan antrenmanda sakatlandı. Omzundan sakatlanan 21 yaşındaki futbolcu, gözyaşlarıyla idmandan ayrıldı.

Beşiktaş'ta beklenmedik sakatlık! Antrenmanı gözyaşlarıyla terk etti

AJANSSPOR - HABER

2022 Dünya Kupası arasında Antalya kampına başlayan Beşiktaş, beklenmedik bir sakatlık yaşadı. Siyah-beyazlılarda forvet ve kanat pozisyonunda görev yapan Oğuzhan Akgün bugün sakatlandı ve antrenmanı yarıda bıraktı.

Sahayı gözyaşlarıyla terk etti

Hürriyet'in haberine göre Gedson Fernandes ile ikili mücadeleye giren Oğuzhan Akgün, yere düştü ve omzundan sakatlandı. Tedavisi saha içerisinde gerçekleştirilen genç oyuncu, antrenmana devam edemedi ve sahayı gözyaşlarıyla terk etti. Oğuzhan MR için hastaneye götürüldü. Oğuzhan Akgün'ün durumu yapılacak detaylı kontrollerin ardından belli olacak.

Beşiktaş'ta 7 kişi eksik

Öte yandan siyah-beyazlılarda milli takımlarda bulunan Wout Weghorst, Romain Saiss, Atiba Hutchinson ve Kevin N’Koduou’nın yanı sıra sakatlıkları olan Josef de Souza, Rachid Ghezzal ve Umut Meraş, antrenmanda yer almadı.

Oğuzhan Akgün'ün kariyeri

Futbola 2013 yılında Beşiktaş altyapısında başlayan Oğuzhan Akgün, siyah-beyazlılarda U16, U17, U19 ve U21 formalarını terletti. Asıl mevkisi sol kanat olan ve sağ kanat ile forvette de oynayabilen 20 yaşındaki futbolcu; İstanbulspor, Altınordu ve Ergene Velimeşe takımlarında kiralık olarak forma giydi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Şenol Güneş 4 istedi, 2'ye tamam dedi
Habere Git

Oğuzhan Akgün'ün performansı

Kariyerinde 86 maça çıkan 1.74 boyundaki 12 yaşındaki oyuncu, 22 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Oğuzhan Akgün'ün milli takım performansı

A Milli Takım'ın alt yaş kategorilerinde ise 45 kez forma giyen Oğuzhan Akgün, 10 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

İlgini Çekebilir
Ghezzal çıkartıp çöpe attı, Beşiktaşlılar bayram yaptı
Habere Git

Akgün'ün piyasa değeri 125 bin Euro

Türk futbolunda gelecek vaaden oyuncular arasında gösterilen Oğuzhan Akgün'ün Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Akgün'ün güncel piyasa değeri ise 125 bin Euro.

Oğuzhan Akgün, ilk golünü Werder Bremen'e atmıştı

2022-2023 sezonu öncesi ilk hazırlık maçında Alman ekibi Werder Bremen ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçı Salih Uçan (p) ve Oğuzhan Akgün'ün attığı gollerle 2-1 kazanmıştı. Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golü kaydeden Oğuzhan Akgün, siyah beyazlı formayla ilk golü atmıştı.

Beşiktaş'tan açıklama

Beşiktaş'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Futbol A Takımımızın Antalya kampında bugün gerçekleştirdiği antrenman sırasında sol omzunun üzerine düşerek idmana devam edemeyen futbolcumuz Oğuzhan Akgün’ün yapılan MR görüntülemesinde köprücük kemiği-kürek kemiği (akromiyoklavikular eklem) eklem kapsülünde gerilme ve yırtık saptanmış olup futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler