Beşiktaş'ta bir veda daha

10.12.2021 - 19:42 | Son Güncellenme: 10.12.2021 - 21:09

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın'dan sonra Barcelona'dan kiralık Miralem Pjanic ile Ocak ayında yollar ayrılıyor. Transfer döneminde Barcelona'ya tekrar dönecek...

Beşiktaş'ta bir veda daha

AJANSSPOR HABER

Bu sezon istediği başarıyı yakalayamayan Beşiktaş'ın Sergen Yalçın'ın ardından sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak bünyesine kattığı Boşnak yıldız Miralem Pjanic ile de yollarını ayıracağı ortaya çıktı. İtalya basını, Pjanic'in gideceği takımı duyurdu...

4 sezon önce Şampiyonlar Ligi tarihinde en başarılı Türk futbol takımı performansını sergileyen,14 puan ile grubunu tamamlayarak bu seviyede en fazla puan elde eden ve grubundan nağmalup ve lider olarak üst tura çıkan ilk Türk takımı olmayı başaran Beşiktaş bu sezon istediği başarıyı yakalayamadı.

Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın sezon başında büyük beklentiler ile  Barcelona'dan kiraladığı ve taraftarın büyük ilgi ile karşıladığı Miralem Pjanic'in sakatlıklardan dolayı birçok maça katılım sağlayamaması üzerine Beşiktaş, beklentisini karşılayamayan Boşnak yıldızın yüksek ücretini daha fazla ödemek istemiyor ve devre arasında kiralık sözleşmesini feshetmeyi planlıyor.

YAKINLARI İLE VEDALAŞTI

Aktarılan bilgilere göre Boşnak yıldız da kendi kulübü olan Barcelona'ya dönmek istiyor. Hatta İstanbul'dan ayrılmadan önce yakınlarıile vedalaştı.

JUVENTUS DEVREYE GİREBİLİR

İddialara göre Boşnak yıldız için eski takımı Juventus devreye girebilir. İtalyan basını ise, Juventus'un teknik direktörü Massimiliano Allegri'nin Miralem Pjanic transferi konusunda ısrarcı olduğunu belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler