Beşiktaş'ta dev operasyon! 5 yolcu...

29.08.2018 - 09:36 | Son Güncellenme: 29.08.2018 - 12:36

Beşiktaş’ta Antalyaspor mağlubiyetinin ardından gözler Partizan ile oynanacak Avrupa Ligi play off rövanş maçına çevrildi. Teknik direktör Şenol Güneş tur için oyuncuları özel olarak motive edecek.

Beşiktaş'ta dev operasyon! 5 yolcu...
Siyah beyazlılar ofansif bir futbol anlayışıyla sahada olmayı planlıyorlar. Alvaro Negredo’nun yükselen performansı ise moralleri yükseltti.
İspanyol golcü ilk 11’de başladığı BB Erzurumspor ve Antalyaspor maçlarında kaydettiği gollerle takımın bu sezonki gol yükünü çekeceğinin sinyallerini verdi. Negredo beşiktaş formasını bu sezonda giymeye devam edecek.
Sakatlıkları bulunan Tolga ve Lens’in durumları belirsizliğini korurken, Antalyaspor maçında sakatlık geçiren Vida’nın Partizan maçında maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Karıis’un da UEFA listesine dahil edilmesi beklenmekte.
Beşiktaş, transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala kadrosuna son rötuşları yapmaya hazırlanıyor. Özellikle forvet hattında sayısal fazlalık bulunan Siyah-beyazlılar, Vagner Love ve Mustafa Pektemek ile kesin olarak yollarını ayırmak istiyor.
Her iki oyuncu için de gereken kolaylığı sağlayacak olan Beşiktaş, her iki ismin menajerinden de takım bulmalarını istedi. Hem Vagner Love, hem de Mustafa Pektemek ile pek çok Süper lig kulübünün ilgisi olduğu biliniyor.

Ayrıca, Fatih Aksoy, Alpay Çelebi ve Orkan Çınar’ın da kiralanması planlanıyor. (Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler