Beşiktaş'ta Ghezzal, Rosier, Masuaku ve Josef Antalya'ya Karşı Yok

Ali Bozkurt
12.11.2022 - 12:45 | Son Güncellenme: 12.11.2022 - 12:54

Beşiktaş, Antalyaspor maçına 4 eksiklik çıkacak. Şenol Güneş'in ilk 11'de 6 yerli futbolcuya yer vermesi bekleniyor. İşte siyah beyazlıların eksikleri ve detaylar.

Beşiktaş'ta Ghezzal, Rosier, Masuaku ve Josef Antalya'ya Karşı Yok

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, lige verilecek ara öncesi çok kritik bir sınava çıkacak. Şenol Güneş yönetimindeki siyah beyazlılar, zirveden daha fazla kopmamak için Praport TAV Antalyaspor maçından mutlak 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Geçen haftada Galataaray'a derbide kaybeden Beşiktaş'ta yarınki mücadele öncesi kadroda  sıkıntılar yaşıyor.

Rosier de Masuaku da yetişmedi

Beşiktaş'da ayak parmağından ameliyat olduğu için yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak olan Rachid Ghezzal'ın yanı sıra, derbide sakatlanan takımın bankolarından sağ bek Valentine Rosier de yarın oynayamayacak. Yine derbi öncesi sakatlanıp maç kadrosundan çıkartılan Arthur Masuaku da yarın formaya giyemeyecek.

Josefe de Souza da kadroda yok

Deplasmanda 3-2 kazanılan Ankaragücü maçından bu yana performansı eleştirilen Josef de Souza da sakatlığı nedeniyle Antalya karşısında kadroda yer almayacak. İstanbul'a son 3 maçını kazanarak gelen Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor'a karşı Şenol Güneş yerli ağırlıklı bir ilk 11 ile çıkacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Ghezzal'ın yerine transfer mi yapacak? İşte Güneş'in planı
Habere Git

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Kaleyi yine Mert Günok'a teslim edecek olan Güneş, savunmada Saiss-Tayyip Talha Sanuc başlaması bekleniyor. Sağ bekte Tayfur Bingöl, sol bekteyse Umut Meraş ile başlayacak olan Güneş, orta alanda Gedson-Atiba-Salih üçlüsünü ikilisini tercih edebilir. Sağ kanatta Redmond, sol kanattaysa yine Cenk Tosun olacak. Santrfordaysa değişmez isim  Wout Weghrost yer alacak. Güneş böyle bir seçim yaparsa Beşiktaş, Antalya karşısına 6 yerliyle sahaya çıkmış olacak.

Beşiktaş-Antaya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor maçı 13 Kasım 2022'de Vodefone Park Stadı'nda oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı BeINSports 1 canlı olarak yayınlayacak.  Maçı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemiyse Ümit Öztürk. VAR hakemiyse maç günü açıklanacak.

Senin için hazırladığımız haberler