Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'ndan maç sonu umut dolu mesajlar

Orhan Gülek
23.12.2021 - 22:12 | Son Güncellenme: 23.12.2021 - 22:27

Süper Lig'in 18. haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta Göztepe'yi 2-1 yenen Beşiktaş'ta oyuncular maç sonu açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'ndan maç sonu umut dolu mesajlar

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 18. haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta Göztepe'yi 2-1 yendi. Kartal'a galibiyeti getiren golleri; 31'de Larin ve 60'da Ghezzal kaydetti. Bu sonuçla Beşiktaş, teknik sorumlu Önder Karaveli yönetimindeki 3 maçta 7 puan topladı.

Karşılaşma sonrası ise Beşiktaşlı futbolcular açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmada penaltıyı kurtararak yıldızlaşan Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Ersin Destanoğlu, maç sonu şöyle konuştu:

"Beşiktaş'ın alt yapısına sahip çıkması çok değerli"

"Bugün ilk dakikalar geriye düştük ama maçı çevirmesini bildik. Bir karakter koyduk. 2-1 kazandık, bizim için son dakikalar zordu. Benim de 55'ten sonra ağrım oldu. Elimizden geleni yaptık. 3 maçtır çok iyi gidiyoruz. Geçen haftadan sonra bu galibiyet çok önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Beşiktaş'ın alt yapısına sahip çıkması çok değerli. Taraftarımız destek veriyor. Önder hocamız geldi, Sergen hocamızı da çok seviyorlardı. Öz kaynak oyuncuları olarak A takımda çıkıp elimizden geleni yapmak çok önemli. Alt yapıdan birçok oyuncu ben de oynayabilirim diyor."

Beşiktaş'ın Almanya'da yetişmiş Türk futbolcusu Güven Yalçın ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

 

Güven Yalçın: "Hak ettiğimizi düşünüyorum"

 

"Ben girdiğimde bir adam eksik miydik bilmiyorum ama bir ara iki adam eksildik. Güzel gol attı Ghezzal. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Böyle devam etmek istiyoruz. Bizde her oyuncu hazır olmalı. Ben de hazırım. Hocalarım formayı verirse elimden geleni yapacağım."

Senin için hazırladığımız haberler