Beşiktaş'ta hedef Cazorla

01.07.2020 - 08:50 | Son Güncellenme: 01.07.2020 - 08:50

Beşiktaş, sezon sonunda Villarreal ile sözleşmesi sona erecek İspanyol orta saha futbolcusu Santi Cazorla'yı transfer istiyor.

Beşiktaş'ta hedef Cazorla

Gelecek sezonun transfer çalışmalarında devam eden Beşiktaş'ta sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Fanatik'in haberine göre; Sergen Yalçın yönetimindeki siyah beyazlı takım, sezon sonunda Villarreal’le sözleşmesi sezon sonunda sona erecek İspanyol futbolcu Santi Cazorla’yla görüşmeleri hızlandırdı.

35 yaşındaki futbolcuyu bonservisi elinde olarak kadrosuna katmak isteyen yönetim, maaş pazarlıklarına başladı. Beşiktaş, oyuncuyu 1 milyon Euro’dan 2 senelik anlaşmaya ikna etmeye çalışıyor.

Cazorla bu sezon Villarreal formasıyla 29 maça çıkarken 8 gol attı ve 8 de asist yaptı.

Santi Cazorla kimdir?

İspanyol futbolcu Santi Cazorla, Lugo de LLanera'da dünyaya gelmiştir. Real Oviedo altyapısında yetişen futbolcu, 2003 yılında İspanya'nın önemli takımlarından Villarreal'e transfer oldu.

Daha sonra Recreativo Huelva'ya transfer olan İspanyol yıldız ardından tekrar Villarreal'in yolunu tuttu. 2011 yılında İspanya'da Malaga forması giyen Cazorla 2012 yılında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'a transfer oldu.

Burada 6 sezon kalan yıldız 2018 yılında yeniden Villarreal'e döndü.

Öte yandan Cazorla 2016 yılında UEFA Avrupa Liginde Arsenal – Ludogorest maçında 57. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Yıldız futbolcu bu süreçte ayak bileğinden defalarca operasyon geçirdi ve ancak 2 sene sonra sahalara dönebildi.

Cazorla kariyeri boyunca 581 maça çıkarken 97 gol attı ve 109 asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler