Beşiktaş'ta Jackson Muleka defteri kapandı! Anlaşma sağlandı

21.08.2024 - 13:08 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 15:52

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen ve kadroda düşünülmeyen Jackson Muleka, siyah-beyazlı takımdan ayrılıyor. İşte yeni takımı.

Beşiktaş'ta Jackson Muleka defteri kapandı! Anlaşma sağlandı

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Beşiktaş'te kadroya alınmayan Jackson Muleka, siyah-beyazlı takıma veda ediyor.

Muleka, Al-Kholood ile anlaştı

Sports Digitale'da yer alan habere göre; 24 yaşındaki forvet oyuncusu, Suudi Arabistan PRO Ligi ekiplerinden Al-Kholood kulübü ile 1+3 yıllık anlaşmaya vardı.

Vize işlemlerine başladı

Anlaşmaya göre 24 yaşındaki forvet oyuncunun İstanbul'a geldiği ve vize işlemlerine başladığı belirtildi. Jackson Muleka'nın yarın saat 04.30'da sağlık kontrolü için Riyadh'a uçacağı öğrenildi.

Kiralama bedeli 1 milyon Euro

Al-Kholood kulübünün, Jackson Muleka'yı şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile kiraladığı ve kulüpler arası imzaların atıldığı belirtildi. Buna göre Suudi ekibi kiralama bedeli için 1 milyon Euro ödeyecek. Golcü oyuncunun satın alma opsiyonu ise 1.5 milyon Euro olarak belirlendi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş bir transferi daha bitirdi! Jackson Muleka detayı...
Habere Git

Standard Liege'den transfer edilmişti

Muleka, 7 Temmuz 2022 tarihinde Belçika ekibi Standard Liege'den 3.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olmuştu.

15 gol 3 asist

Siyah-Beyazlı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden Kongolu forvet, görev yaptığı 80 karşılaşmada 15 gol ve 3 asist kaydetti.

Mete Vardar: "Muleka takımın oyuncusudur"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Mete Vardar, Muleka'nın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Vardar, "Muleka şu anda kadroda değil. Süreç devam ediyor. Muleka takımın oyuncusudur, çok da değerlidir. Şu anda hocanın kararı bu şekilde. Beşiktaş ve oyuncu için en hayırlısı neyse o şekilde süreç devam etsin" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler