Beşiktaş'ta kılıçları çektirecek rapor! Fikret Orman ibra edilecek mi?

Ali Bozkurt
24.12.2021 - 17:12 | Son Güncellenme: 24.12.2021 - 19:40

Beşiktaş'ta 2019 ve 2020 yılı Mali ve İdari Genel Kurul toplantısı bu hafta sonu yapılacak. Eski başkan Fikret Orman ibrası olacak mı merak ediliyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta kılıçları çektirecek rapor! Fikret Orman ibra edilecek mi?

Kartal YİĞİT -AJANSSPOR

Beşiktaş 'ta uzun bir süredir beklenen 2019 ve 2020 yılı Mali ve İdari Genel Kurul toplantısı bu hafta sonu yapılacak.

Fikret Orman toplantıya gelecek mi?

Cumartesi Fikret Orman döneminin oylanacağı toplantı Beşiktaş'ın geleceği açısından önem taşıyor. Toplantıda kritik konuların başında Fikret Orman döneminin ibra edilip edilmemesi bulunuyor. Eski başkanın toplantıya gelip gelmeyeceği de merak ediliyor. Orman'ın katılım kararı alırsa bir konuşma yapacağı belirtiliyor.

10 yıllık rapor okunacak

Toplantıda en önemli noktalardan biri de  Başkan Ahmet Nur Çebi'nin geldiği gün söylediği geriye dönük 10 yıllık hesapların araştırılması yönündeki hazırlanan raporun okunacak oluşu.

Raporda ciddi iddialar var

Alınan bilgilere göre, okuncak rapor çok ciddi bilgiler ve bazı işlemlerde imzası bulunan dönemin yöneticileri hakkında iddialar içeriyor. Rapor  okunurken salonda tansiyonu yükselmesinden çekiniliyor.

Fikret Orman'ın ibrası zor gözüküyor

Daha önce Futbol AŞ yönetiminde ibra  edilmeyen Fikret Orman ve arkadaşlarının yarın da büyük olasılıkla ibra edilmeyeceği  kulislerde konuşuluyor.

Fikret Orman ekibi hazırlık yapıyor

Ancak Fikret Orman'a yakın dernek ve kongre üyelerinin eski başkanın haberi doğrultusunda hazırlıklar yaptığı biliniyor. Hatta elde edilen bilgilere göre, şehir dışından gelerek kongrede Orman lehinde oy kullanacaklar bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler