Beşiktaş'ta Lugano maçı öncesi sürpriz eksik!

22.08.2024 - 16:58 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 17:09

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda bu akşam deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşacak Beşiktaş'ta yıldız oyuncu forma giyemeyecek. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Lugano maçı öncesi sürpriz eksik!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda bu akşam 21.30'da deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşacak Beşiktaş, sakatlık nedeniyle önemli bir isim eksikle sahaya çıkacak.

Beşiktaş'ta Lugano maçı öncesi önemli eksik!

A Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, dizinde ağrı bulunan Omar Colley'i Lugano maçında riske etmeyecek.

İşte Beşiktaş'ın Lugano maçındaki stoper tandemi...

Giovanni van Bronckhorst'un zorlu İsviçre deplasmanında, Gabriel Paulista'nın yanında sol stoper olarak ligde oynanan Antalyaspor maçında etkili bir performans sergileyen yeni transfer Emirhan Topçu'ya süre vermesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş istemişti, İtalyan devine transfer oldu!
Habere Git

İki golü sayılmamıştı!

Antalyaspor karşısında siyah beyazlı forma ile ilk kez sahaya ilk 11 çıkan Emirhan Topçu'nun attığı iki gol, faul ve ofsayt gerekçesi ile sayılmamıştı.

La Liga ekibi istedi Beşiktaş transfer etti

Çaykur Rizespor'da forma giydiği dönemde adı uzun süre La Liga ekibi Las Palmas ile anılan 23 yaşındaki stoper, geçtiğimiz haftalarda 3.4 milyon Euro karşılığında Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler