Beşiktaş'ta sakatlarda son durum! Rıdvan, Oğuzhan, Montero...

15.02.2021 - 15:51 | Son Güncellenme: 15.02.2021 - 15:56

Beşiktaş haberleri... Gençlerbirliği maçında birçok futbolcusunun eksik olması sebebiyle zorlanan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sakat futbolcuların durumu hakkında konuştu. Yayıncı kuruluş beIN Sports'a röportaj veren Yalçın, Montero, Oğuzhan ve Rıdvan Yılmaz'ın sahalara ne zaman döneceğini açıkladı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta sakatlarda son durum! Rıdvan, Oğuzhan, Montero...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde sakat futbolcuların durumuyla ilgili bilgi verdi. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Montero, Rıdvan Yılmaz, Oğuzhan Özyakup'un son durumu ne, hangi maçta sahalara dönecekler? İşte yanıtı...

"Bizi sıkıntıya sokan ağır sakatlıklar"

Yayıncı kuruluşa konuşan Sergen Yalçın, maç öncesi yaptığı değerlendirmede, "2 tane ağır maç oynadık. 75 dakika 10 kişi oynadığımız maç var. Herkes fazladan koştu, yoruluyor oyuncular... Kupada da Montero'nun sakatlığı vardı. Ağır bir tempodan çıkıyoruz. Oyuncular da tempoya alışıyor. Bizi sıkıntıya sokan yaşanan ağır sakatlıklar" ifadelerini kullandı. 

"Montero dışında herkes bir sonraki maçta sahalara döner"

Sergen Yalçın, sakatlığı bulunan futbolcuların durumuyla ilgili de konuştu. Yalçın, "Çok fazla maç trafiği var. Montero dışında bütün oyuncularımız bir sonraki hafta dönecektir. Oğuzhan'ın durumu da çok ciddi değil. Bu maçta yararlanamayacağız kendisinden. Bir sonraki maça hazır olur. Herkes elinden geleni yapacak. Doruktan da bekte elinden gelenin en iyisini yapacaktır" dedi. 

Beşiktaş'ın bir sonraki maçı hangi takımla, ne zaman?

Beşiktaş, Gençlerbirliği deplasmanından sonra haftayı BAY geçecek. Siyah-beyazlılar ligde bir sonraki maçını 26 Şubat Cuma günü saat 19:00'da Denizlispor ile oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler