Beşiktaş'ta sarı alarm!

Salim Manav
04.04.2021 - 10:35 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 10:37

Son dakika Beşiktaş haberleri... Kara Kartal'da 4 futbolcu, bu akşam Kasımpaşa maçına sarı kart sınırında çıkacak. Teknik ekip, çarşamba günkü Alanyaspor mücadelesini göz önünde bulundurarak listede bulunan; Necip Uysal, Rosier, Larin ve Josef de Souza'yı kart görmemeleri konusunda özellikle uyardı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta sarı alarm!

Spor Toto Süper Lig’de 32. hafta mücadelesinde bu akşam Kasımpaşa’ya konuk olacak Beşiktaş’ta, müsabaka öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Üçer sarı kartı bulunan Necip Uysal, Valentin Rosier, Cyle Larin ve Josef de Souza, bugünkü mücadelede kart görmeleri halinde 33. haftada oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Fanatik'in haberine göre bu konuda oyuncularını özel olarak uyaran teknik direktör Sergen Yalçın’ın, şampiyonluk yolunda kritik bir döneme girdiklerini ve zaten kabarık olan eksi listesine yeni bir ismin eklenmemesini özellikle istediği belirtildi. Tabloda yer alan 4 isimden Necip Uysal dışındaki 3’lüye ilk 11’de süre verecek olan Yalçın, oyuncularından maç boyunca rakiplerine karşı sertlikten kaçınmalarını ve hakemle diyaloğa girmemelerini istediği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler