Beşiktaş, Welinton'un sakatlık durumu hakkında açıklama yaptı

İsa Kethüda
16.09.2021 - 17:36 | Son Güncellenme: 16.09.2021 - 18:32

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş, Welinton'un uyluk kemiğinde ödem ve diz eklem kapsülünde gerilme tespit edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Beşiktaş, Welinton'un sakatlık durumu hakkında açıklama yaptı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile oynanan karşılaşmada sol dizine darbe alan Welinton Souza'nın sakatlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Resmi açıklama

Açıklamada, "Futbol A Takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde B. Dortmund ile oynadığı müsabaka sırasında sol dizine aldığı darbe nedeniyle değerlendirmeye alınan Welinton Souza’nın uyluk kemiğinde (femur) kemik ödemi ve diz eklem kapsülünde gerilme saptanmıştır. Futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

10 gün yok

TRT Spor'da yer alan habere göre; Brezilyalı savunma oyuncusunun yaklaşık olarak 10 gün sahalardan uzak kalması bekleniyor. 

3 maçı kaçırabilir

32 yaşındaki savunma oyuncusunun 10 gün sahalardan uzak kalması durumunda Antalyaspor, Adana Demirspor ve Altay karşılaşmalarında forma giyemeyecek. 

18 Eylül Cumartesi - 19.00

  • Antalyaspor - Beşiktaş

21 Eylül Salı - 20.00

  • Beşiktaş - Adana Demirspor

24 Eylül Cumartesi - 20.00

  • Altay - Beşiktaş

Vida 3 hafta yok

Öte yandan Umut Meraş, Georges-Kévin Nkoudou, Vida ve Alex Teixeira'nın sakatlık durumu devam ediyor. Vida, Süper Lig'deki Yeni Malatyaspor mücadelesinin ilk yarısında sakatlanmış ve oyuna devam edememişti. Tecrübeli oyuncu en az üç hafta sahalardan uzak kalacak. Beşiktaş'ta Welinton ve Vida'nın yaşadığı sakatlıkların ardından savunma hattında sadece Montero ve Necip Uysal kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler