Beşiktaş'ta Şenol Güneş 3 Oyuncunun Biletini Kesti!

İsa Kethüda
28.02.2023 - 10:19 | Son Güncellenme: 28.02.2023 - 10:35

Erteleme mücadelesinde Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in üç oyuncunun biletini kestiği iddia edildi. Detaylar.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş 3 Oyuncunun Biletini Kesti!

Süper Lig'in 14. haftasında oynanması planlanan, ancak iki kez ertelenen mücadelede Antalyaspor ile sahasında 0-0 berabere kalan ve son 3 maçta 7 puan kaybederek şampiyonluk yarışından uzak kalan Beşiktaş'ta üç oyuncunun bileti kesildi. İşte detaylar...

Beşiktaş, şampiyonluk umutlarını tamamen tüketti

Skorer'de yer alan habere göre; deprem felaketi öncesinde çıktığı Karagümrük ve Sivasspor maçlarında 5 puan kaybeden Beşiktaş sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile de berabere kalarak mucizeye bağlı olan şampiyonluk umutlarını tamamen tüketti.

Hedef gelecek sezonun kadrosu

Lider Galatasaray’ın 14, takipçisi Fenerbahçe’nin 8 puan gerisinde bulunan siyah-beyazlı takım sezonu ikinci sırada bitirmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Şenol Güneş kalan maçlarda ara transferde kadroya dahil edilen Amir Hadziahmetovic, Alexandru Maxim, Omar Colley ve Onur Bulut’a düzenli forma verecek. Güneş hem ikincilik iddiasını sonuna kadar kovalayacak hem de gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yle görüşen Enner Valencia duygulandırdı
Habere Git

Ghezzal 2 hafta yok

Beşiktaş’a Rachid Ghezzal’den kötü haber geldi. Antalyaspor maçı öncesi ısınırken sakatlanan Cezayirli yıldızın dün MR’ı çekildi. Kasığında birinci derece gerilme belirlenen yetenekli futbolcunun iki hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Ghezzal pazar günü Ankaragücü ile oynanacak maçta takımdaki yerini alamayacak. Tecrübeli futbolcunun, Medipol Başakşehir ile 12 Mart Pazar günü oynanacak karşılaşmada forma giymesi de zor görünüyor. Ghezzal’ın durumu tedaviye vereceği yanıta göre netlik kazanacak.

Bu arada Beşiktaş dün gerçekleştirdiği antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı. Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11’de oynayan futbolcuların yenilenme programı uyguladıkları, diğer oyuncuların ise taktik çalışmalar gerçekleştirdiği aktarıldı.

Dele Alli ve Jackson Muleka'nın kredisi bitti

Kartal’ın sezon başında büyük umutlarla renklerine bağladığı Dele Alli ve Jackson Muleka, Antalyaspor karşısında kredilerini bitirdi. Şenol Güneş’in kalan maçlarda bu oyunculara 11’de forma vermeyeceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Fernando Muslera sevinci
Habere Git

Dele Alli kesin ayrılıyor

Everton’dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Dele Alli ile kesinlikle yola devam edilmeyecek. Ghezzal’ın ısınırken sakatlanması nedeniyle Antalyaspor maçına 11’de başlayan ancak 45 dakika sahada kalabilen İngiliz futbolcu ülkesine dönecek.

Muleka'nın forma şansı bulması zor

Muleka’nın ise kalan maçlarda bulacağı sınırlı şansları da kullanamaması durumunda kiralık veya bonservisiyle birlikte elden çıkarılacağı belirtildi. Beşiktaş sezon başında 3 milyon 350 bin Euro karşılığında Stantard Liege’den kadrosuna kattığı Muleka’ya 5 yıllık sözleşme imzalatmıştı.

Kevin Nkoudou parasının peşinde

Kartal’da Dele Alli ve Jackson Muleka’nın yanı sıra Kevin Nkoudou’nun da bileti kesildi. Teknik Direktör Şenol Güneş, Antalyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada kadroya almadığı Kamerunlu futbolcuyu takımda düşünmediğini ifade etmişti.

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Nkoudou gitmeyi kabul etmezse kalan maçlarda kadroda yer bulamayacak. Deneyimli futbolcu büyük olasılıkla kadro dışı da bırakılacak.

İlgini Çekebilir
Aslan 2 yıldız oyuncu için harekete geçti!
Habere Git

Kevin Nkoudou’nun sözleşmesini feshetmek için sezon sonuna kadar olan garanti ücretlerini istediği ifade edildi. Siyah-beyazlı yönetimin ise 28 yaşındaki oyuncuya ödeme yapmadan karşılıklı anlaşmayla yolları ayırmaya çalıştığı belirtildi. Bazı Arap kulüpleriyle görüşme halinde olan yıldız futbolcunun durumunun birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler