Beşiktaş'ta Şenol Güneş operasyonu!

23.12.2018 - 08:23 | Son Güncellenme: 23.12.2018 - 11:23

Beşiktaş'ta Şenol Güneş operasyonu!

Spor Toto Süper Lig'in 17.haftasında deplasmanda Kasımpaşa karşısında ağır bir yenilgi alan Beşiktaş’ta bı mağlubiyet, teknik direktör değişikliğini gündeme getirdi.

Oybirliğiyle görevine son verilmesi kararı...

4-1’lik skorla kaybedilen karşılaşmanın ardından Siyah- Beyazlı yöneticilerin kendi aralarında yaptıkları görüşmeler sonrasında oy birliğiyle teknik direktör Şenol Güneş’in görevine son verilmesi kararına vardıkları öğrenildi.

Orman'a ilettiler

Yöneticilerin aldıkları bu kararın işleri nedeniyle karşılaşmayı izlemeye Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na gelemeyen başkan Fikret Orman’a da iletildiği bildirildi. Başkan Orman ile görüşmeyi genel sekreter Ahmet Ürkmezgil’in yaptığı kaydedildi.

Kan değişimi gerekiyor

Ürkmezgil’in oybirliğiyle aldıkları karar sonrası Fikret Orman’a takımın kötü dönemi geride bırakması için kan değişiminin gerekli olduğunu ilettiği ve teknik direktör Şenol Güneş’in gönderilmesini talep ettiği öğrenildi.

Orman, Şenol Güneş ile görüşecek

Mağlubiyet nedeniyle üzgün olduğu belirtilen başkan Orman’ın Siyah-Beyazlı takımda 4. sezonunu yaşayan, 2 şampiyonluğu olan Şenol Güneş ile görüşeceği belirtildi.

Son karar Orman'ın

Başkanın son kararını deneyimli teknik adam ile yapacağı görüşmenin ardından vereceği iddia edildi. 

İstifa soruları...

Öte yandan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'e, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında istifa edip etmeyeceği soruldu.

"Şu anda görevimin başındayım"

Şenol Güneş, istifa edip etmeyeceğiyle ilgili soruya "Ben şu anda görevimin başındayım. Bu maçtan sonra ilk yarı değerlendirilir, konuşulur. Ne ligin sonucunu biliyorum ne kararları biliyorum" karşılığını verdi.

Beşiktaş 6. sırada ama...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17 haftalık bölümünde 26 puan topladı. Siyah-beyazlılar, maç fazlasıyla şu anda 6. sırada yer alıyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler