Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe, Hatayspor galibiyetini değerlendirdi

Orhan Gülek
25.12.2023 - 22:39 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 22:43

Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası Beşiktaş'ın başında Hatayspor maçına çıkan Serdar Topraktepe, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe, Hatayspor galibiyetini değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, Mersin Stadyumu’nda Hatayspor ile karşılaştı. Süper Lig'de oynadığı son 3 mücadelesinde galibiyet alamayan Kartal, Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek 3 maçlık 3 puan hasretine de son verdi.

Maç sonu Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası Beşiktaş'ın başında Hatayspor maçına çıkan Serdar Topraktepe, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

"İstediğimizi yerine getirdi"

Maçı değerlendiren Serdar Topraktepe "Hatayspor'un uzun toplarla ilerdeki oyuncularının hareketliliğiyle sonuca gitmek istediğini gördük. İkinci topları almak ve rakip defansı öne çekmek istedik. Amartey ikinci toplar, yüksek toplar için daha önce ön libero oynadığı için böyle bir karar aldık. İstediğimizi yerine getirdi." dedi.

"Yediğimiz golde bir hata oldu"

Yenilen golde topun Daniel Amartey'den gelmesinin hatırlatılması üzerine Serdar Topraktepe "Yediğimiz golde bir hata oldu. Bir iki günlük çalışmayla hatalar üzerine yorum yapmam yanlış olur. Hatalar olacak. Mücadele yönünden takımımız iyiydi." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler