Beşiktaş'ta Tormena, Jonjo Shelvey ve Boupendza Sürprizi! Transfer...

Ali Bozkurt
17.01.2023 - 09:08 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 09:24

Transfer Haberleri: Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş transfer listesine Tormena Jonjo Shelvey, Amir Hadziahmetovic ve Boupendza'yı aldı. İşte Detaylar...

Beşiktaş'ta Tormena, Jonjo Shelvey ve Boupendza Sürprizi! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta gündeme gelen isimler merak konusu olmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın görüşme yaptığı Amir Hadziahmetovic, Tormena, Jonjo Shelvey ve Boupendza hakkında son durum belli oldu. Detaylar...

Hadziahmetovic gündeme geldi

18 yaşından bu yana Konyaspor forması giyen Hadziahmetovic için Beşiktaş'ın devreye girdiği iddia edildi. A Spor'da yer alan habere göre, Beşiktaş 25 yaşındaki oyuncu için teklifini iletti. Yeşil-Beyazlı ekip gelen ilk teklifi kabul etmediği öne sürüldü. Siyah-Beyazlılar yeni teklif için hazırlıklarını sürdürmeye başladı.

Salih Uçan ile devam

Beşiktaş'ta sene sonu sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyuncusu Salih Uçan’ın kontratı uzatıldı. Sözleşmesinde bulunan opsiyonun devreye girmesinden sonra 29 yaşındaki orta saha oyuncusu 2024 yılına kdar Siyah-Beyazlı forma giyecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, ABD'li oyuncuyla anlaştı!
Habere Git

Jonjo Shelvey listede

Transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme son olarak Premier Lig ekibi Newcastle’da oynayan Jonjo Shelvey girdi. Siyah-Beyazlılar, 30 yaşındaki İngiliz orta sahanın sezon sonu bitecek sözleşmesini göz önüne alarak teklif sunmaya hazırlandığı iddia edildi. 

Tormena için pazarlıklar sürüyor

Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş'ta gündeme Portekiz ekbi Braga forması giyen başarılı savunma oyuncusu Tormena geldi. 27 yaşındaki futbolcu için Portekiz ekibi kapıyı 7 milyon Euro’dan açarken, ilk olarak 2 milyon Euro önerdi. Braga'nın transfere olumsuz yanaşmasından sonra Kartal, teklifini 3 milyon Euro'ya kadar yükselttiği ifade edildi.

Aaron Boupendza ısrarı sürüyor

Beşiktaş'ta golcü oyuncu transferi için gündeme gelen  Aaron Boupendza için ısrar sürüyor. İddialara göre, 26 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralamak için kulübü Al-Shabab’a teklifte bulunacak. Golcü oyuncu 2021’de Hatayspor’dan 4.2 milyon Euro’ya Al Arabi’ye transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta ayrılık açıklandı!
Habere Git

Süper Lig'de gol kralı oldu

2020 yılında Fransa ekibi Bordeaux’dan Süper Lig ekibi Hatayspor'a transfer olan  Aaron Boupendza için bonservis bedeli olarak 200 bin Euro ödenmişti.  Golcü oyuncu o sezon 36 maçta 22 kez ağları havalandırarak gol kralı oldu. 

Öncelik Vincent Aboubakar

Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr' transfer olmasından sonra yabancı kontenjanı için yolların ayrılması muhtemel görülen Vincent Aboubakar için Beşiktaş devreye girdi. Siyah-Beyazlı ekip oyuncunun kulübüyle sözleşmesini feshetmesi durumunda sözleşme imzalaması bekleniliyor. Kartal, golcü oyuncudan haber beklemeye başladı.

Senin için hazırladığımız haberler