Beşiktaş'ta Yalçın Karadeniz, divan başkanlığına resmen adaylığını açıkladı

22.03.2022 - 14:00 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 14:11

Beşiktaş haberleri... Siyah beyazlı ekipte eski divan başkanı Yalçın Karadeniz, önümüzdeki divan başkanlık seçiminde resmen aday olduğunu açıkladı. İşte detaylar

Beşiktaş'ta Yalçın Karadeniz, divan başkanlığına resmen adaylığını açıkladı

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş’ta Mayıs ayında yapılacak seçimli Genel Kurul'da şimdiye kadar Başkan Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen dışında aday çıkmazken divan başkanlığı seçiminde de kıran kırana yarış var.  

Siyah beyaz düşünce platformunun düzenlediği panelde konuşan eski divan başkanı Yalçın Karadeniz önümüzdeki divan başkanlık seçiminde resmen aday olduğunu açıkladı.

"Ben bu görevden kaçmam"

Toplantıda söz alan Karadeniz "Beşiktaş Kulübü’nün en önemli kurullarından birini reddetmek kimsenin haddi olamaz. Tek öncelik yönetim kurulu seçimidir.  Ben bu işin heveslisiyim. Üyelerin beni tekrardan çağırmaları hazinelerin en büyüğüdür. Bunu geri çevirmem söz konusu olamaz. Ben bu görevden kaçmam. İleriki tarihlerde yapılacak toplantıda daha geniş bir şekilde açıklayacağım. Kağıt üstünde 500 gözükünce borç, kağıt dışında 700 milyon civarındadır. Bunu kim ödeyecek? Doğru çalışmayı bilen insanlarla bunu ödenir. Beşiktaş’ın parasına göz koyan insanları lütfen bu kulübe sokmayın. Beşiktaş’ın hakkını hukukunu çiğnetmeyin." dedi.

"Paralar nerede” diye anılan bir başkan gördünüz mü"

Siyah beyazlı taraftarların "Paralar nerede?" sloganlarına da değinen Karadeniz "Bu kulübün parasını yiyenlere haram olsun. Siz hiç “Paralar nerede” diye anılan bir başkan gördünüz mü bu camiada.. Bana zül geliyor bu zül…" denildi.

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi turlara başladı
Habere Git

Peki Yalçın Karadeniz kimdir?

80 yaşında olan ve bir dönem Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu üyeliği de yapan Yalçın Karadeniz, bir dönem Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. Yalçın Karadeniz, Yıldırım Demirören'in TFF Başkanı seçilmesi ve Beşiktaş Yönetimi'nin istifası üzerine siyah beyazlı kulübün geçici bir süre başkanı oldu.

Ahmet Akpınar da aday olduğunu deklare etti

Öte yandan disiplin kurulu seçimleri için de eski yönetici Ahmet Akpınar da aday olduğunu deklare etti. Şişli tiyatro salonunda yapılan panelde konuşan eski divan başkanlarından Şeref Nasır arkadaşlarıyla birlikte Yalçın Karadeniz'e tam destek verdiklerini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler