Beşiktaş'ta yeni plan: 25 milyon Euro!

11.04.2024 - 12:00 | Son Güncellenme: 11.04.2024 - 12:25

Sil baştan kadro oluşturmak isteyen Beşiktaş'ta gelecek ve gidecek isimler belli olmaya başladı. Siyah-beyazlı yönetim, bu operasyonun ardından 25 milyon Euro'luk tasarruf sağlamayı planlıyor.

Beşiktaş'ta yeni plan: 25 milyon Euro!

AJANSSPOR HABER

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması yapılırken, 10'dan fazla isimle de yolların ayrılması bekleniyor. Siyah-beyazlı ekibin bu operasyondan en az 25 milyon Euro'luk bir tasarruf sağlayacağı kaydedildi. İşte detaylar...

Kadroda düşünülmeyen isimler

Haber detayında Beşiktaş'ta yeni sezon öncesinde 10'dan fazla oyuncuyla yolların ayrılacağı ifade edildi. Bu isimler şöyle açıklandı: Ante Rebic, Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Alex Oxlade-Chamberlain, Daniel Amartey, Jonas Svensson, Cenk Tosun, Umut Meraş ve Kerem Atakan Kesgin.

Ayrıca Beşiktaş'ın başka takımlarda kiralık olarak forma giyen isimlerinden Valentin Rosier, Jean Onana, Javi Montero ve Badra Cisse de kadro planlamasında yer almayan isimler olduğu belirtidi.

Maliyetleri 25 milyon Euro'yu buldu

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen isimlerin yıllık maliyetlerinin yaklaşık 25 milyon Euro seviyesinde olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetimin planının, yıllık maliyetleri 25 milyon Euro'yu bulan bu isimleri takımdan gönderip, doğru bir kadro planlamasıyla oyuncu kalitesini arttırmak olduğu ifade edildi.

Transfer rotası belirlendi

Haberde ayrıca Beşiktaş'ın gelecek sezon kadrosunu 6 yerli ve 4 yabancı olmak üzere toplamda 10 yeni isim ile güçlendirmek istediği kaydedildi.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi; Semih Kılıçsoy, Ernest Muçi, Mert Günok ve Al-Musrati dışındaki tüm isimlerin takımdan ayrılmak istemeleri halinde de oyunculara zorluk çıkarmayacak.

Senin için hazırladığımız haberler