Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın istifası sonrası Rıza Çalımbay dönemi başladı

Ali Bozkurt
10.11.2023 - 12:49 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 21:35

Süper Lig devi Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yerine geçici olarak gelen Burak Yılmaz istifa etmesi sonrası Rıza Çalımbay, takımın başına geçti. Detaylar...

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın istifası sonrası Rıza Çalımbay dönemi başladı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifası sonrası takımın başına geçici olarak gelen Burak Yılmaz, Bodo-Glimt maçından sonra istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz'ın yerine ise gelen teknik adam belli oldu. 

Rıza Çalımbay geldi

Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'ın istifası sonrası Ümraniye'ye gitti ve görevine başladı. Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile anlaşma sağlandığını resmen duyurdu. Açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Rıza Çalımbay ile 10.11.2023 (bugün) tarihi itibarıyla anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri yer aldı.

Milliyet'te yer alan bilgiye göre Rıza Çalımbay, 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurula kadar görevine devam edecek ve sonrasında karar yeni yönetime bırakılacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Rıza Çalımbay'ı resmen açıkladı! Çalımbay'dan sözleşme süresi yanıtı
Habere Git

Rıza Çalımbay'ın ikinci dönemi olacak

Rıza Çalımbay, siya beyazlı ekiple sözleşme imzalaması halinde ikinci kez Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevini üstlenmiş olacak. Çalımbay daha önce 2005 yılında siyah beyazlıların başında yer almıştı.

31 maçta Beşiktaş'ın başında yer alan Rıza Çalımbay, 2 puan ortalaması tutturarak Şenol Güneş, Önder Karaveli ve Ertuğrul Sağlam ile birlikte en çok puan ortalaması tutturan teknik direktörler arasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler