Beşiktaş'ta yeni transfer kararı: pozisyonu ve profili...

09.08.2024 - 17:59 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 18:02

Yeni sezona Süper Kupa'daki 5-0'lık Galatasaray galibiyetiyle iddialı bir başlangıç yapan Beşiktaş, yeni transferine karar verdi. Pozisyonu ve profili belli oldu.

Beşiktaş'ta yeni transfer kararı: pozisyonu ve profili...

AJANSSPOR - HABER

Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst liderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, transfer girişimlerine de hız verdi. Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista ve Can Keleş gibi yıldızları kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, yeni transfer hedefine de karar verdi.

Beşiktaş'tan transfer kararı

Sports Digitale'de Sercan Dikme imzalı habere göre; Beşiktaş, transfer yapmak istediği pozisyonu ve oyuncu profilini belirledi. Beşiktaş'ta 2-3 ismin alternatif olarak transfer listesinde yer aldığı kaydedildi.

Oyuncu profili

Çıkan haberde Beşiktaş'ın, orta sahada hem 6 hem de 8 pozisyonunda oynayabilen bir futbolcuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Bu ismin Avrupa'da oynayan, genç ve fizik kalitesi yüksek bir oyuncunun olacağı kaydedildi. Teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un da isteğinin bu yönde olduğunun altı çizilirken, 2-3 alternatifin olduğu ifade edildi.

Kiralık kararı

Ayrıca Beşiktaş forması giyen Bosnalı orta saha Amir Hadziahmetovic'in de sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'a kiralanacağı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Amir Hadziahmetovic'te anlaşma tamam! Geri dönüyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler