Beşiktaş Futbol A.Ş.’de Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Belli Oldu

İsa Kethüda
16.01.2023 - 21:08 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 21:31

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş Kulübü'nde bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında 2 yıl süreli görev dağılımı belli oldu...

Beşiktaş Futbol A.Ş.’de Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Belli Oldu

Beşiktaş'ta bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında 2 yıl süreli görev dağılımı belli oldu.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen açıklamada; 10.01.2023 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı ile 2 yıl görev yapmak üzere seçilen yönetim kurulunda, bugün yapılan toplantı sonrası alınan kararla görev dağılımı şu şekilde oluştu:

  • Yönetim Kurulu Başkanı: Ahmet Nur Çebi
  • Yönetim Kurulu Başkan Vekili: Emre Kocadağ
  • Yönetim Kurulu Üyeleri: Fırat Fidan, Adnan Demir, Bilgihan Cenk Sürmen, Enis Ulusoy, Fatih Hakan Avşar, Ahmet Akçelik, Tahir Ediz Kıray, Tarkan Ser
  • Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri: İbrahim Burak Aslanoğlu, Kerem Gürel, Ömer Karabacak, Elçin Kılıç, Serkan Leke
İlgini Çekebilir
Şok ayrılık! İlhan Palut görevden alındı
Habere Git

Beşiktaş'ta MKE Ankagücü maçı hazırlıkları başladı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda, MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. Minyatür kale maç ile devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ile sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda, MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın saat 12.00’de yapacağı çalışmayla tamamlayacak ve saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Ankara’ya giderek kampa girecek.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia'ya sürpriz talip! Başkan duyurdu...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler