Beşiktaş'ın 3. transfer bombası Mario Hermoso! Menajeri İstanbul'a davet edildi

Özgür Koç
02.07.2024 - 09:58 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 10:19

Transferdeki ilk bombalarını Gabriel Paulista ve Rafa Silva ile patlatan Beşiktaş, savunmaya yapacağı ikinci takviye için İspanyol stoperin menajerini İstanbul'a davet etti. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ın 3. transfer bombası Mario Hermoso! Menajeri İstanbul'a davet edildi

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, stoper bölgesine Paulista'dan sonra ikinci takviyesini yapmak için çaba harcıyor. 

Hummels'ten cevap gelmedi, Hermoso ile görüşmeler başladı

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Borussia Dortmund'dan ayrılan Mats Hummels'in 1.5 ay önce iletilen teklife hâlâ dönüş yapmaması üzerine Beşiktaş, yeniden Mario Hermoso ile görüşmelere başladı. 

Pazarlıklar sürüyor

İspanyol oyuncunun Atletico Madrid'den resmen ayrılmasıyla temaslar hızlanırken yıllık 4 milyon Euro garanti ücret üzerinden pazarlıklar sürüyor. 

Menajeri İstanbul'a davet edildi

3 milyon Euro bandında kalmak isteyen yönetim, bonservisi elinde olan ve İtalya'dan da ciddi talipleri bulunan 29 yaşıdaki oyuncunun menajerini yüz yüze görüşme için İstanbul'a davet etti. Birkaç gün içerisinde tarafların bir araya gelerek anlaşma zemini araması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 25 milyon Euro

Real Madrid altyapısından yetişen Hermoso, kariyerinde Kastilya, Real Valladolid, Espanyol ve Atletico Madrid formaları giydi. 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Geçen sezon 45 maçta forma giydi

1.84 boyundaki sol ayaklı İspanyol stoper, geçtiğimiz sezon Atletico formasıyla 45 maçta sahaya çıkarken 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Yıldız oyuncu Atletico Madrid ile 2020-21 sezonunda LaLiga şampiyonluğu yaşadı.

Stoperin yanı sıra sol bek bölgesinde de forma giyebilen Mario Hermoso, İspanya Milli Takımı'nda da 5 kez oynadı. 29 yaşındaki oyuncu milli formayla 1 asistlik katkı yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler