Beşiktaş, Rashica Transferini Ali Cabbar Göndermesi İle Açıkladı

16.08.2023 - 09:33 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 10:59

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Milot Rashica'yı transfer etti. Kartal, başarılı oyuncusu Ali Cabbar göndermesi ile açıkladı.

Beşiktaş, Rashica Transferini Ali Cabbar Göndermesi İle Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve Sarı-Kırmızılıların bonservisini almak için uzun süredir uğraş verdiği Milot Rashica'nın transferini bitirdi. Siyah-Beyazlılar, transfer duyurusunu ise Ali Cabbar videosu ile açıkladı. 

5 milyon bonservis ödenecek

Kosovalı oyuncu için Norwich City ile yapılan pazarlıklarda 5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında İngilizlerle anlaşma sağlandı. Sözleşmede ayrıca bonus maddelerinin de yer aldığı belirtildi.

Maaşı belli oldu

Milot Rashica'yı da ikna eden siyah-beyazlılar, 4 yıllık kontrat üzerinden el sıkıştı. Deneyimli isme yıllık 2 milyon Euro garanti ücretin yanı sıra 500 bin Euro'ya kadar ulaşan bonuslar ödenecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan da Galatasaray'a çalım!
Habere Git

Al Cabbar göndermesi

Beşiktaş, Rashica transferinden hemen sonra sosyal medya hesabından Ali Cabbar paylaşımında bulunarak Galatasaray'a gönderme yaptı.

Galatasaray'a gönderme oldu

Galatasaray, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Milot Rashica transferini tekrardan tamamlamak isterken araya giren Beşiktaş, Kosavalı oyuncuyu transfer etti. Kartal, daha sonra Cim Bom'un Fenerbahçe'ye Zaha transferinde yaptığı Ali Cabbar göndermesini Galatasaray'a yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler