Beşiktaş'tan bonservis gibi kiralama bedeli istediler!

30.07.2021 - 16:00 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 16:07

Beşiktaş, forvet transferi yapacak. Sevilla'nın Beşiktaş'tan Luuk de Jong'un kiralanması için istediği rakam ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan bonservis gibi kiralama bedeli istediler!

AJANSSPOR-HABER 

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine gelen Luuk de Jong ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Hollanda basını, futbolcu ile ilgili bir iddiayı gündeme taşıdı. Ayrıca futbolcunun bonservis bedeli gibi kiralama bedeli olması dikkati çekti. Detaylar haberde...

Beşiktaş, Luuk de Jong'u transfer etmek istedi

Beşiktaş yöneticilerinden Erdal Torunoğulları, Sevilla forması giyen Luuk de Jong'u transfer etmek için girişimlerde bulundu. Torunoğulları, bu girişimi İspanyol basınına verdiği bir röportajla doğrulamıştı. Şu anda Luuk de Jong transferi arapsaçına dönmüş durumda.

PSV'nin Luuk de Jong tedirginliği

Golcü futbolcu, PSV Einhoven'ın da gündemine geldi. Yakın dönemde sakatlığı bulunan oyuncunun eski takımına dönme ihtimali olduğu konuşuldu. Ancak; PSV, Luuk de Jong konusunda tedirginlik yaşıyor. 

Sakatlık sonrası transferde yol alınamadı

Hollanda basını, Luuk de Jong'un transferinde ilerleme kaydedilemediğini yazdı. Futbolcunun dizindeki problemlerden sonra yeniden antrenmanlara başladığı fakat; PSV'nin transfere mesafeli yaklaştığı aktarıldı. 

Dizindeki bağlarda problem var

Her ne kadar kronik bir sakatlığı olmadığı söylense de PSV, futbolcunun dizindeki iç bağlardaki problemden çekiniyor. Futbolcu, 21 Temmuz'dan beri Sevilla ile antrenmanlara çıkıyor. PSV, oyuncunun durumunu takip etmeyi sürdürüyor.

Mali açıdan anlaşma sağlanamadı

Öte yandan haberde ayrıca Sevilla ile PSV arasında mali açıdan ortak bir noktada buluşulamadığı ifade edildi. Sevilla kulübü oyuncudan zarar etmek istemiyor. Futbolcu için Sevilla'nın istediği en düşük rakamın 6 milyon Euro olacağı belirtildi. 

Beşiktaş'ın da gündeminde 

Luuk de Jong'un halen Beşiktaş'ın gündeminde olduğu konuşuluyor. Fakat; siyah-beyazlıların kiralama teklifi şu an için Sevilla tarafından kabul görmüş değil. Sevilla öncelikle oyuncunun satışını düşünüyor. Yüksek bonservis bedeli ise Beşiktaş'ın elini kolunu bağlamış durumda. 

Kiralama bedeli ne kadar?

Luuk de Jong'un Beşiktaş'a transfer olmak istemediği daha önce gündeme gelmişti. Sevilla'nın kiralama bedeli olarak da Beşiktaş'tan 2 milyon Euro istediği öğrenildi. 

Senin için hazırladığımız haberler