Beşiktaş'tan efsane gazeteciye veda mesajı!

20.09.2024 - 18:50 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 19:02

Beşiktaş, emekliliğini açıklayan Amerikalı efsane gazeteci Adrian Wojnarowski için sosyal medya hesabı üzerinden bir veda mesajı yayınladı.

Beşiktaş'tan efsane gazeteciye veda mesajı!

AJANSSPOR-HABER

BKT EuroCup'ta mücadele eden Beşiktaş Fibanka, sosyal medya hesabı üzerinden emekliliğini açıklayan Amerikalı efsane gazeteci Adrian Wojnarowski için bir veda mesajı yayınladı.

30 yıllık kariyerini noktaladı

NBA medyasının en önde gelen isimler olan ve yıllarca ESPN'e hizmet veren Adrian Wojnarowski, verdiği özel haberler ile dünyanın en tanınan gazetecilerinden biri olmuştu.

1068 transfer haberi paylaştı!

Kendisi ile özdeşleşen transfer haberlerine "WojBomb" denilen başarılı gazeteci kariyeri boyunca tam 1068 özel haberi ilk kez okuyucular ile buluşturdu.

İlgini Çekebilir
Hasan Arat: "Beşiktaş'ın bu zararı kaldırması mümkün değil"
Habere Git

Beşiktaş'tan veda mesajı!

Beşiktaş emekliliğini açıklayan efsane gazetecinin geçmişten bir sosyal medya gönderisini alıntılayarak, "Allen Iverson, Deron Williams... Sizi geçmişte çok yorduğumuzu biliyoruz. Şimdi yeni kariyerinizde başarılar dileriz..." ifadelerini içeren bir gönderi paylaştı.

"Artık Beşiktaş'ın adını anmak istemiyorum"

2010'lu yılların başında Beşiktaş'ın yaptığı Allen Iverson, Deron Williams gibi transferlerin Amerikan basınında çok yer bulduğu dönemde Wojnarowski, "İstanbul'u seviyorum, Türk basketbolunu seviyorum ve en kısa zamanda oraya tekrar dönmeyi umuyorum ama uzun zamandır tekrar yazmak istemediğim tek kelime: Beşiktaş." ifadeleri ile esprili bir gönderi paylaşmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler