Beşiktaş'tan flaş paylaşım! "Tenhada özür dileyip dışarıda kükrüyorlar"

Akın Ungan
03.03.2024 - 23:48 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 23:56

Beşiktaş, 1-0 kaybedilen Galatasaray derbisinin ardından Sarı-Kırmızılılar'ın paylaşımına sert tepki gösterdi. "Tenhada özür dileyip dışarıda kükrüyorlar" denildi.

Beşiktaş'tan flaş paylaşım! "Tenhada özür dileyip dışarıda kükrüyorlar"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan dev derbiyi Galatasaray 1-0 kazandı. Mücadelenin ardından Sarı-Kırmızılılar'ın yaptığı paylaşım Beşiktaş cephesinden tepki gördü.

Hasan Arat Galatasaray'ın paylaşımına öfkelendi

Maçın ardından Galatasaray, Beşiktaş'ı simgeleyen bir kartal görselini "Sarı-Lacivert" salıncağın üzerine ekleyerek Zeki Müren'den "İnleyen Nağmeler" şarkısını çaldı. Bu paylaşımı protokol tribününde yardımcılarından gören Beşiktaş Başkanı Hasan Arat öfkelendi ve Galatasaraylı yöneticilerden tweetin derhal silinmesini istedi.

Galatasaraylı yöneticilerin özür dilediği iddia edildi

İddiaya göre Galatasaraylı yöneticiler Hasan Arat'ın gösterdiği tepkinin ardından tweet için özür diledi ve tweetin kaldırılacağını bildirdi. Fakat söz konusu paylaşım silinmedi. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ün de "Beşiktaş taraftarı benim kurucu başkanım Ali Sami Yen'e küfür edildiği için özür diledi mi ki biz paylaşım için Hasan Arat'tan özür dileyeceğiz. Önce onlar kurucumuz Ali Sami Yen'e küfür ettikleri için özür dilesin" açıklamasını yaptığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Hasan Arat Galatasaraylı yöneticilere bağırdı! Paylaşım protokolü karıştırdı
Habere Git

Beşiktaş yönetiminden ağır sözler

Gelişmelerin ardından Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Şakul, "GSK yönetim kurulu, biz sizi BİZE yakışır şekilde yönetim kurulu olarak maç öncesi, maç boyu ve maç sonu ağırladık. Ancak, biz sizi daha ağırlıyorken resmî hesabınız, bu ahlaksız mesajı attı ve sizi uyardık, sildirin dedik, haklısınız tamam dediniz, olmamış bu mesaj dediniz, kendi aranızda watsapp grubunuzda yazıştınız ve bize dönüp sildiremiyoruz dediniz! Olan biten budur. Bir daha semtimizde havlayamayacak köpeklere yalan haber yaptırıp kendinizi daha fazla küçültmeyin. Size yakışmaz dedik ama demek ki yakıştığına karar verdiniz! Halbuki sabahtan tweet silmeye antrenmanlıydınız. İçeride başka dışarıda başka konuşmanız da geleneğiniz haline geldi. Son kez aşağıdaki terbiyesizliği derhal giderip, bu ahlaksız mesajı silip özür dilemeye davet ediyorum, yoksa bir daha BİZE yakıştığı gibi değil SİZE yakıştığı gibi muamele görürsünüz!" açıklamasını yaptı.

"Biz sadece miyavlama duyduk!"

Beşiktaş Kulübü ise resmi sosyal medya hesabından Kaan Şakul'un paylaşımını alıntıladı ve "Tenhada özür dileyip süklüm püklüm olanların dışarıda kükrediğini söylüyorlar. Oysa biz sadece miyavlama duyduk!" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler