Konyaspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Ali Bozkurt
14.01.2023 - 09:30 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 15:13

Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor, kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak? İşte ilk 11'ler....

Konyaspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 19. haftasında Beşiktaş, Konyaspor deplasmanına konuk oluyor. Üst sıralarda yer almak isteyen Siyah-Beyazlılar, zorlu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak istiyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Roman Saiss, Wellington ve Tayyip Talha'yı sahaya sürecek.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Josef de Souza, Redmond, Roman Saiss ve Gedson Fernandes, Konyaspor karşısında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Kayserispor ile deplasmanda oynanacak maçta görev alamayacak..

Konyaspor- Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi kanalda?

14 Ocak Cumartesi günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sport üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Konyaspor-Beşiktaş maçının hakemi kim?

 Konyaspor-Beşiktaş arasında oynanacak olan müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve İbrahim Çalar Uyarcan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ümit Öztürk olacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Weghorst açıklaması! Fesih bedeli belli oldu
Habere Git

Konyaspor- Beşiktaş 11'leri

  • Konyaspor: Erhan, Ahmet Oğuz, Adil, Calvo, Guilherme, Amir, Paz, Michalak, Muhammed Demir, Bytyqi, Diouf
  • Beşiktaş: Mert, Masuaku, Welinton, Talha, Rosier, Josef, Saiss, Redmond, Gedson, Muleka, Cenk.

44. randevu

Beşiktaş, Konyaspor ile Süper Lig’de daha önce 43 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş bu maçlarda 23, Konyaspor ise 8 kez galibiyet alabildi. 12 mücadele ise beraberlik ile sonuçlandı.  Beşiktaş, 77 kez rakip fileleri havalandırırken, Konyaspor da 39 gol ile karşılık verdi.

Beşiktaş, deplasmanda kazanamıyor

Bu sezon Süper Lig'de deplasmanda maç kazanmakta zorlanan Beşiktaş, 7 defa konuk oldu. Siyah-Beyazlılar bu maçlardan 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Konyaspor da bu sezon ligde evinde oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 beraberlik alırken, sadece 1 defa mağlup oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan ters köşe: Rus oyuncu ile görüştü
Habere Git

Beşiktaş'ta kimler eksik?

Rachid Ghezzal ve Josef De Souza sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Salih Uçan ise kart cezalısı olduğu için Konyaspor maçında forma giyemeyecek. 

Beşiktaş'ta kart sınırında kimler var?

Beşiktaş’ta Cenk Tosun, Souza, Nathan Redmond, Roman Saiss ve Gedson Fernandes, Konyaspor karşısında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Kayserispor ile deplasmanda oynanacak maçta görev alamayacak.

Konyaspor - Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu

Konyaspor - Beşiktaş mücadelesinde VAR'da Serkan Tokat görev alacak. VAR'da Erkan Zengin ve Burak Olcar oturacak.

Senin için hazırladığımız haberler